reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

agama zawsze lepiej jechać i sprwadzić:)
A ja już mam dośc tej mojej wydzieliny, nie chce mi się chodzić w kładkach i pare razy dziennie muszę zmieniać majtasy. Może to jakiś masakrycznie długi czop:) Mam już tą wydzielinę od dwóćh ponad miesiąca, więc to chyba nie to
Ja mamm kocyk polarowy, ale taki cienki no i kupiłam jednak akrylowy gruby
Jaki kupić ten spirytus, 70 czy 90%? I ile? I jak go rozrabiać? Musze sobie to zapisać bo mam skleroze

reklama
gaba no ja pytalam o ten spirytus w aptece to mi baba powiedziala ze musze miec na to recepte... hahaha:x ale moja kolezanka powiedziala zebym sie nawet nie wyglupiala tylko szla np. do tesco i kupila setke spirytusu.. on jest 95% bodajze i tym przemywac... :)

agama zawsze lepiej jechać i sprwadzić:)
A ja już mam dośc tej mojej wydzieliny, nie chce mi się chodzić w kładkach i pare razy dziennie muszę zmieniać majtasy. Może to jakiś masakrycznie długi czop:) Mam już tą wydzielinę od dwóćh ponad miesiąca, więc to chyba nie to
Ja mamm kocyk polarowy, ale taki cienki no i kupiłam jednak akrylowy gruby
Jaki kupić ten spirytus, 70 czy 90%? I ile? I jak go rozrabiać? Musze sobie to zapisać bo mam skleroze

ja w aptece kupiłam już waciki nasączone spirytusem 70% specjalnie do pępuszka maluszka. 10 sztuk tylko 4,50

witajcie:-)

Jak ja zazdroszczę Ani tego szybkiego porodu:-D
moniskabe- trzymam kciuki

Może w czwartek się dowiem, czy się już u mnie coś rusza, zresztą nie obrażę się jak Kubuś posiedzi jeszcze 2 tygodnie:-p U mnie w rodzinie nikt przed terminem nie rodzi, także ja raczej obawiam się, że przenoszę. Moja położna po świętach ma urlop. Już jej mówiłam że chcę z nią koniecznie rodzić i chciałabym na święta z małym być w domu, powiedziała, że jak do terminu nie urodzę to mam do niej zadzwonić, może da sie coś przyspieszyć. Mimo wszystko wolałabym żeby się samo zaczęło:dry:

W południe jadę z mamą na zakupy. Pisałyście o kocykach. Właśnie mam zamiar kupić taki polarowy, mam już jeden tradycyjny- grubszy do wózka, myslę, że jak zrobi się ciepło to może pod nim maluszkowi być za gorąco:tak:i taki cieńki polarowy też się przyda;-) Jeszcze muszę kupić mojej siostrze prezent bo dziś ma urodzinki:-)

Ostatnia edycja:
Nie pięknie haha ;D Wchodze na forum a tu jedna rozpakowana a druga rodzi ;D a ja nadal w dwupaku ;D Ja to już co wieczór rodzę a przez noc mi przechodzi.. Ja juz nie wiem.. ale chyba nie urodze. Od dzis już nie licze skurczy hehe ;D najwyżej pojade do szpitala na ostatnia minute.. bo ta moja dzidzia to straaaasznie niezdecydowana jest ;D Po tych wszystkich skurczach to ja juz pewno rozwarcie na 5 cm mam ;D więc już lekko pójdzie ;D haha. Mam dziś rewelacyjny humor ;) choć brzuch mnie strasznie boli, ale to chyba po tych skurczach już macica boli.. Za pół godzinki idę z kumpela na krótki spacer, a na 15tą jadę do okulisty zobaczyć jak bardzo mi się wzrok pogorszył.. Bo to śmieszne ale mamy pokój 3x3 m, telewizor 37 cali, a ja nie widze napisów bez okularów ;/ widze, ale rozmazane.. heh.. Uff,a le sie rozpisałam ;P Gratulacje dla mamusiek! ;*

Mag, ja zostanę z Tobą na BB ;D

Ostatnia edycja:
yra noo bo wsumie nie bylo setek to kupilam dwusetke.. i moj juz powiedzial ze jak cos zostanie to nie problem on sie tym zaopiekuje hahaha:x mądrala jedna..:):) ja mu powiedzialam ze to ma zostac na przyszly rok na faworki na tlusty czwartek.. to mi powiedzial ze chyba zwariowalam..:p

reklama
jeśli chodzi o kocyki...to ja mam 1 akrylowy - prezent od siostry i szwagra...i do tego mam 3 rożki, które spokojnie mogą robić za kocyk. :-D...do wózka mam osobną pościel z wypełnieniem...nie zamierzam nic więcej kupować, ale jak dostanę jakiś kocyk w prezencie to nie wzgardzę :-p

Do góry