Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moniska to już chyba urodziła....![]()
Oh ja również mam wydzielinę, czasami się zastanawiam czy wody mi nie ciekną, jakaś taka maniaagama zawsze lepiej jechać i sprwadzić
A ja już mam dośc tej mojej wydzieliny, nie chce mi się chodzić w kładkach i pare razy dziennie muszę zmieniać majtasy. Może to jakiś masakrycznie długi czopMam już tą wydzielinę od dwóćh ponad miesiąca, więc to chyba nie to
Ja mamm kocyk polarowy, ale taki cienki no i kupiłam jednak akrylowy gruby
Jaki kupić ten spirytus, 70 czy 90%? I ile? I jak go rozrabiać? Musze sobie to zapisać bo mam skleroze

Ja jeszcze nie mam zaświadczenia, zapomniałam o nie spytać, ciekawe czy dotrwam do następnej wizytydziewczyny a macie zaswiadczenie od lekarza do tego becikowego juz????
ja oczywiscie za pozno sie zorientowalam, w tym tyg mojej gin nie bedziewiec dopiero na nastepnej wizycie moge zalatwiac a kto wie moze jednak urodze do tego czasu heeee

moniska to już chyba urodziła....![]()

Ja też tak chcę szybciutko
Mi teraz lekarka powiedziała to samo - jak pierwsze wyniki dobre, to nie ma potrzeby robić drugiego badania.Powiem Ci, że ja w poprzedniej ciąży robiłam badanie poziomu glukozy dwa razy. Teraz lekarka powiedziała mi, ze jeśli poprzednie badanie było w normie to nie ma powodu do powtarzania go.