reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ale jaja dziewczyny wlasnie dostalam sms ze wygralam dla malego gasienice gawedziarke w fisher price, byl konkurs w mamo to ja, pelno nagrod na dzien dziecka, wyslalam sms i dzis dostalam info ze udalo sie hehe :) dla jasia :)
Gratulacje!.. ja przedwczoraj wysłałam smsa na konkurs Górska Natura (woda mineralna) i wygrałam kupon 80zł na zakupy w Rossmannie ...będzie na pieluchy dla Mikiego hihihi:-D

ale jaja dziewczyny wlasnie dostalam sms ze wygralam dla malego gasienice gawedziarke w fisher price, byl konkurs w mamo to ja, pelno nagrod na dzien dziecka, wyslalam sms i dzis dostalam info ze udalo sie hehe :) dla jasia :)
Szczęściara :) Ja próbowałam wysłać smsa, ale w ogóle nie chciało się wysłać:confused2:

Poza tym dziewczyny moj tak strasznie kopie nogami ,ze naklada sobie kolderkę na buzie,boje ,ze sie udusi.Wasze tez tak robią.On nogi podnosi do góry a wraz z nimi kolderke i opada mu na buzie.
Kup mu śpiworek, tak będzie bezpiecznie:tak:
Mój też kopie, ale kocyk to mu w ogóle spada i nie raz muszę go z powrotem przykrywać.

Gratulacje!.. ja przedwczoraj wysłałam smsa na konkurs Górska Natura (woda mineralna) i wygrałam kupon 80zł na zakupy w Rossmannie ...będzie na pieluchy dla Mikiego hihihi:-D

też super, ja mam trochę farta, wygrałam już laptopa, komórkę, masę kosmetyków, perfumy, ubrania, bony sodexu, itp. hehe :)

Bede musiala uzywac spiworka.Mam 2 więc spoko:))

A co do wygrywania.To ja puszczam w Totka zawsze te same liczby od jakis 2 miesiecy i juz 4 razy czworke mialam od tego czasu.:-):-)

Yra gratulacje!!! Jejku, ja jeszcze nic nigdy nie wygrałam. Ale w sumie rzadko biorę udział w konkursach.

Ionka - podobno dzieci urodzone wcześniej mogą wykonywać pewne rzeczy z opóźnieniem. My doszliśmy do takiego wniosku z moim P, jak któryś raz nasza lekarka spytała, czy Szymon robi już to, czy tamto. Tak było z uśmiechaniem. Zestresowała mnie tylko, bo stwierdziła, że powinien się już uśmiechać. A za kilka dni był pierwszy świadomy uśmiech :-) W książeczce mamy po urodzeniu wpisane, że miał cechy wcześniactwa, cokolwiek to znaczy.

E_kord zgadza się.

Co do odkopywania, to ja wkładam kocyk między materac, a szczebelki, ale zdarzyło się kilka razy, że się synuś odkopał. Mam też śpiworek, ale jeszcze nie korzystałam, może najwyższy czas spróbować.

reklama
hello :-)
dziewczyny nie bylo mnie caly weekend i wczoraj tez. Chyba Was nie nadrobie.

Moj Maz zdal w koncu w sobote prawko , wiec za 2 tygodnie jedziemy do Radomia do mojej babci pokazac jej prawnuka :-)

Do nowych umiejetnosci mozemy zaliczyc turlanie sie na boki. Bardziej na lewy :-)

Do pozniej :-)

Do góry