M
myszowata
Gość
polusia najlepsze życzonka dla Poli:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Po wczorajszym deszczu ani śladu, słońce praży od rana
Muszę wyjść z małym na spacer rano, póki jeszcze nie jest zbyt gorąco, bo wieczorem przychodzi kolejna kandydatka na nianię.
Iii, na razie jedną ;-) Ale w tym tygodniu przychodzą 3 kolejneFiołkowa, ile Ty juz tych niań przemaglowałaś?? :-)
jak prawko??

Teorię już skończyłam chyba miesiąc temu. Ale wiadomo, że przed egzaminem trzeba co nieco powtórzyć.a jak z teoria?? ja mam te testy i tak je czyyyyytam i czyyyytam...
mi jakoś się ciężko zmobilizować, bo tu adnego kursu nie ma, samemu trzeba... jakbym miała kurs nad głową, to by mi się lepiej uczyło.