reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witamy sie w nowym tygodniu! Strasznie ten czas leci....
My juz po spacerku porannym bo zapowiada sie znow upalny dzien.
Wszystkiego najlepszego dla Poli i Oli!!!

Witajcie,
W końcu dziś dotarł do mnie pralka, bo od tygodnia nie miałam gdzie prać, stara się rozleciała, więc dziś wieczór spędzę na praniu;)
Ola i Pola wszystkiego naj i dużo zdrówka, no i grzecznych rodziców ;)

A ja z Franko jeszcze w łóżku:) On śpi z poszewką na głowie, a ja sobie klikam;) Miłego dni!

u nas chlodniej..Niki sie obudzil wypił 130 i bawi sie motylem w lozeczku :)
Porobilam porządki w szafie Nikodema, pomyłam butle i najchętniej poszłabym spać...chyba zrobie sobie mocną kawkę :-)
dzis jedziemy do pradziadkow Nikodema. Mają po 80 lat...a dziadek smiga codziennie po 20km na rowerku:)

witajcie

my zaliczylismy wesele w weekend u mojej kolezanki tak nam sie strasznie nei chcialo isc, ale fajnie sie ubawilismy :)

myszsowata jak ten twoj dzieciaczek tak lubi te soki a mleka nie chce to wlej mu do porcji mleka tak z 10 ml tego soczku, zmieni smak mleka i moze wtedy wypije, moj tez mial taki czas i gdyby nie soczek w mleku to by mleka wogole nie wypijał, i ze 2 tygodnie tak pil zmleko z sokiem a potem mu przeszlo odstawilam ten soczek i dodawalam tylko wtedy kiedy samego mleka nie chciał (jak juz niechcial mleka z sokiem tzn ze mu sie wogle jesc nie chcialo)az w koncu przestawilismy sie na samo mleko

Ostatnia edycja:
a u nas diametralna zmiana pogody, jak wczoraj było pieknie i ciepło, tak dziś lepiej nie mówić...
w ogóle jakiś wirus mi sie zadomowił na kompie, no skąd się to cholerstwo bierze??!!?? i to gdzie?? w koszu na śmieci.

Olcia dziękuje za pamięć i życzenia :-)

w ogóle to pół nocy nie spałam, rozmyślałam nad wystrojem nowego salonu :-) chciałabym dać więcej kolorów tam, bo jak na razie jedyną kolorową plamą będzie seledynowa poduszka na kanapie... druga jest ciemnofioletowa, a trzecia beżowa. musimy jeszcze kupić lampki i są różniaste kolory i nie wiem jakie wziąć. to samo z zasłonami. normalnie głowa pęka ;-)

Po wczorajszym deszczu ani śladu, słońce praży od rana :baffled:
Muszę wyjść z małym na spacer rano, póki jeszcze nie jest zbyt gorąco, bo wieczorem przychodzi kolejna kandydatka na nianię.

Fiołkowa, ile Ty juz tych niań przemaglowałaś?? :-)
jak prawko??

Patinka- gratki z okazji drugiego zębola :-) my nadal bezzębne... echhhh...

Polusia- najlepszego dla Polci!! :-)

Fiołkowa, ile Ty juz tych niań przemaglowałaś?? :-)
jak prawko??
Iii, na razie jedną ;-) Ale w tym tygodniu przychodzą 3 kolejne:szok:
Prawko jeszcze w polu - jutro mam dopiero 4,5 jazdę. Mam nadzieję, że do końca września chociaż wyjeżdżę te 30 godzin, bo o egzaminie nie marzę. Pewnie będę musiała brać wolne w pracy:nerd:

a jak z teoria?? ja mam te testy i tak je czyyyyytam i czyyyytam...
mi jakoś się ciężko zmobilizować, bo tu adnego kursu nie ma, samemu trzeba... jakbym miała kurs nad głową, to by mi się lepiej uczyło.

reklama
a jak z teoria?? ja mam te testy i tak je czyyyyytam i czyyyytam...
mi jakoś się ciężko zmobilizować, bo tu adnego kursu nie ma, samemu trzeba... jakbym miała kurs nad głową, to by mi się lepiej uczyło.
Teorię już skończyłam chyba miesiąc temu. Ale wiadomo, że przed egzaminem trzeba co nieco powtórzyć.
Powiem Ci, że mi się to zawsze podobało, że tam można samemu się uczyć. Mnie by mąż wyszkolił i nie wydawałabym takiej kasy:-p

Do góry