reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
witam!!! U nas noc była kiepska, mały budził się często ale nie chcial jesc poprostu nie spał i stękał i wystarczała mu moja obecność tylko więc odciągałam przy nim mleko i po parę minut drzemałam siedząc przy łożeczku. Dopiero zasnął koło 7.00 twardo :) i rano spalismy. Teraz już po obiadku, Franko - zupka jarzynowa z kurczakiem , a my pomidorówkę ze świeżych koktajlowych pomidorków od nas z ogrodu, i kotlety z jajek i fasolka. A ja jutro idę na próbę do pracy, choć M. zły. ale choć w weekendy bym chodziła. Zobaczymy jak Franko to zniesie i ja bo szkoda mi go zostawiać. Urlop macierzyński kończy się 25 sierpnia i jakas decyzję muszę podjąć. Za wypoczynkowy dostaje ekwiwalent i to spory i będę miała na ślub i chrzest dodatkowe pieniądze. Dziś dzieci robią tyle hałasu że głowa pęka...

DZien dobry Mamuski!!!
Hm... szkoda, ze nie ma mleka w plynie (np. NAN, o ktory sie pytalam). Na prawde fajna sprawa i ulatwia zycie, np. w podrozy.
A ja z kolejnym pytanime ;-) zwlaszcza dla Mam z Wroclawia.
Jakie i gdzie sa warte polecenia sklepy dla dzidzichow (akcesoria, ciuszki etc.) we Wroclawiu?
W necie znalazlam, ale nie am to jak Mamuski poleca!!! Dziekuje Wam bardzo i pozdrawiam!!!!

reklama
DZien dobry Mamuski!!!
Hm... szkoda, ze nie ma mleka w plynie (np. NAN, o ktory sie pytalam). Na prawde fajna sprawa i ulatwia zycie, np. w podrozy.
A ja z kolejnym pytanime ;-) zwlaszcza dla Mam z Wroclawia.
Jakie i gdzie sa warte polecenia sklepy dla dzidzichow (akcesoria, ciuszki etc.) we Wroclawiu?
W necie znalazlam, ale nie am to jak Mamuski poleca!!! Dziekuje Wam bardzo i pozdrawiam!!!!
nie wiem czy tego szukasz, ale może....
NAN H.A mleko w pł.od 1-go mc 90mlD55515 - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
http://mlekozbutelki.blox.pl/2009/11/HIPP-Hipp-Pre-mleko-poczatkowe-w-plynie-90-ml.html

Do góry