patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
tak mamy takiego smoczkaczy to znaczy ze macie juz smoczka od 6-18 m-cy???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
tak mamy takiego smoczkaczy to znaczy ze macie juz smoczka od 6-18 m-cy???
Świetna wyprawaWitam Was dziewczynki.
ale miałam dziś fajny dzień. Byliśmy dziś na wycieczce z dziewczynkami i udała nam się superowo
zamiast do Krynicy tak jak planowaliśmy pojechaliśmy do Szczawnicy. Julka z M spłynęli sobie spływem Dunajca a ja z Polą pospacerowałyśmy troszkę. dziewczyny bardzo zadowolone, a ja mogłabym mieć na co dzień taką Polę jak dziś. moje dziecko zjadało wszytsko co naszykowane miała, spała ładnie i do tego podziwiała sobie krajobrazy i w ogóle nie płakała. taka mogłaby być codziennie. właśnie zjadła mleczko i już śpi ja też zaraz do łóżeczka bo moje nogi dziś takie marne
poczytam Was troszkę, miłego wieczorku życzę![]()

Do mnie dziś dzwonili ze szkoły, że we wtorek urządzają spływ Dunajcem i czy dam radę. A ja we środę zatrudniłam Mamę do opieki nad Kubą, bo mam jazdę pół dnia do Krosna, więc wtorek odpada i tak mnie ominie spływ
nie martw się to pewnie po szczepieniu, jutro będzie lepiejKochane ja juz sie zegnam.Bartus jest rozpalony i nie idzie mu zasnąc,spał 20 min i sie przebudził.Do juterka,dobrej i spokojnej nocy.Kolorowych snów
Polcia fajnie miałas do pozazdroszczenia![]()