reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Polusia to wyprawa sie udala, super taka odskocznia od codziennosci ;), ja w niedziele jade z psem na wystawe, wiec tez mam nadzieje troche odpoczac i sie zrelaksowac :)

Fiolkowa a moze sie da jazdy przesunac i jednak ten sply zaliczyc, bo napewno fajna imprezka Cie ominie.

Blueberry i jak oczko po nocce? poprawilo sie juz calkiem?

ionka powodzenia na egzaminach, daj znac jak poszlo, trzymam kciuki

polka_84 nie zadreczaj sie kochana, wszystko bedzie dobrze, a gdzie wogole pracujesz, ze praca Cie przeraza?

Yra i jak rozmawialas z kolezanka? ciagle o niej mysle i o tym jak bardzo cierpi i nie moze zrozumiec dlaczego... ja wiem ze ja bym nie zrozumiala...

Madzia zdrowka bartusiowi zycze, napewno to przez szczepienia, Pola po drugiej seroo szczepien tez miala goraczke, ale na drugi dzien przeszla.

MoniskaBe nie przepracowywuj sie i powodzenia z biznesem :)

Owlrene zdrowka Maxiowi zycze.

Ja dwa dni zajmowalam sie dzieckiem sasiadki (4 miesieczna dziewczynka) i zrobilam to jako przysluge, i powiem ze 3 dzieci to juz dla mnie za duzo. Moze dlatego ze Pola i Elleina (nie wiem czy tak sie pisze) sa w podobnym wieku, ale psychicznie dosc meczace.
Zmykam spac, a wam milego dnia zycze.

reklama
wamaOgólnie napisałam że praca mnie przeraża bo od listopada nie byłam. A ja jestem kierownikiem recepcji w Hotelu i trafiam akurat na wycieczkę i jak coś ktoś zrobi źle wszyscy przyjdą do mnie ale nic to tylko 8h.właśnie wstałam idę na 7.00 ale pks mam o 5.57, jeszcze mleczko odciągnę żeby czasem nie brakło :)

hej dziewczyny:-) no i mamy weekend:-)ja już po śniadanku, Franko też, a obecnie delekutuje się kawką. Moi chłopcy śpią razem, więc mam chwilkę dla siebie, ale dosłownie chwilkę bo dziś mam duuuużo na głowie, razem z M podajemy jego bratanicę do chrztu, muszę więc ogarnąć siebie, moich facetów, zrobić Małemu jedzonko na wynos, zapakować prezent itp
miłego dnia Wam życzę:-)
Blu jak oczko???

Hejka.My juz na nogach o 7 nocka bardzo ładna zasnoł przed 23 i spała całą noc,o 7 mleczko i był marudny nie mógł zrobic sobie drzemki to wziełam go do drugiego pokoju i spi i jest cały rozpalony musze mu zmierzyc temp.To wiec dzisiaj siedzimy w domu pomimo ładnej pogody.Ja jem sniadanko i popijam kawke.

Słonecznego dnia zycze:)

Marciaa wszystkiego najlepszego dla synusia Nikodema zokazji 4 miesiecy:)

Ostatnia edycja:
Dzięki Madzia!!:)))) nie wierze, ze juz jest taaaki duzy ;-)))

my wstali po 7 chwile...dostal kaszki poleżał z babcia w wyrku i padł...obcielam mu pazurki odrazu bo juz ma buze jak po wojnie :)
dzis ma byc słonecznie...wiec pewnie spacerki i na ogródku posiedzimy :))

idę ćwiczyc bo tluszczem zarastam

Polusia to wyprawa sie udala, super taka odskocznia od codziennosci ;), ja w niedziele jade z psem na wystawe, wiec tez mam nadzieje troche odpoczac i sie zrelaksowac :)

Fiolkowa a moze sie da jazdy przesunac i jednak ten sply zaliczyc, bo napewno fajna imprezka Cie ominie.

Blueberry i jak oczko po nocce? poprawilo sie juz calkiem?

ionka powodzenia na egzaminach, daj znac jak poszlo, trzymam kciuki

polka_84 nie zadreczaj sie kochana, wszystko bedzie dobrze, a gdzie wogole pracujesz, ze praca Cie przeraza?

Yra i jak rozmawialas z kolezanka? ciagle o niej mysle i o tym jak bardzo cierpi i nie moze zrozumiec dlaczego... ja wiem ze ja bym nie zrozumiala...

Madzia zdrowka bartusiowi zycze, napewno to przez szczepienia, Pola po drugiej seroo szczepien tez miala goraczke, ale na drugi dzien przeszla.

MoniskaBe nie przepracowywuj sie i powodzenia z biznesem :)

Owlrene zdrowka Maxiowi zycze.

Ja dwa dni zajmowalam sie dzieckiem sasiadki (4 miesieczna dziewczynka) i zrobilam to jako przysluge, i powiem ze 3 dzieci to juz dla mnie za duzo. Moze dlatego ze Pola i Elleina (nie wiem czy tak sie pisze) sa w podobnym wieku, ale psychicznie dosc meczace.
Zmykam spac, a wam milego dnia zycze.

wama tak jesteśmy w stałym kontakcie, na tą chwilę nienawidzi całego świata, przed oczami ciągle ma jak jej mąż niósł tą małą trumienkę na pogrzebie, ma 3 zdjęcia z nią, nie umie tego zrozumieć, po tych rozmowach wiem, że ma depresję, i jest na tym etapie że chce rozmawiać, bo ze swoim M na tym etapiie nie chce ciągle go zadręczać a jednak gdzieś musi się wypłakać, wyżalić, nie jest łatwo, strasznie ciężka sytuacja, będą szybko starać się o kolejne dziecko aby wypełnić ta pustkę. eh mówię wam trzeba docenić to co się w życiu ma.

Witajcie!

Marciaa moc buziaczkow dla Nikosia!

polusia zazdroszcze wyprawy!super, ze sie udala!

blu owlerene mam nadzieje dzieciaczki szybko dojda do siebie!

yra masz racje trzeba doceniac co sie ma, w natloku dnia nie ma nawet czasem sie czasu odetchnac i pomyslec, jakie to cuda mamy w domku....zawsze staram sie mowic ukochanym osobom kocham cie na zakonczenie rozmowy, wycalowuje i chlone zapach Mlodego non stop...dobrze, ze Twoja przyjaciolka ma bliskie osoby, ktorym mozna sie wygadac...

reklama
Witam w ten słoneczny poranek,
nocka u nas taka sobie bo mała całą noc sie wierciła, gadała coś tam przez sen ale to chyba z nadmiaru wrażeń po wczorajszej wycieczce. zjadła o 5"30 co jej się rzadko zdarza tak wczas. pospała do 7 i zaczęła nawijkę na cały dom:) a myślałam że pośpię sobie do 8 . teraz drzemkuje sobie a ja jem śniadanko, M mi przygotował:)
dziś przyjeżdżają znajomi na grilla więc mam troszkę pracy: ogarnąć troszkę dom i przygotować wyżerkę.

MARCIAA WSZYSTKIEGO NAJ DLA NIKOSIA *)

miłego dnia kobitki :)

Do góry