reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dzieki laseczki:)
Nikos sle tez Wam całuski :))

popływałam 50 minut i o niebo lepiej mam powera :))))))))
moje dziecie spało 1,5h ..kawcia wypita i idziemy dawać obiadek :))

Hej hej :)

Znów upał:baffled: Ale podobno w tym tygodniu ma się sporo ochłodzić i tylko na to czekam:tak:
Jedziemy dziś do teściów zbierać maliny na soczek - mniam:-)
Ciekawe, czy teść łaskawie zejdzie zobaczyć jedynego wnuka, czy znów będzie wolał gapić się na gołębie:dry:

Jesli moge wiedziec to skad jestes bo jakos nie pamietam czy pisalas,a Krosno to znajoma mi miejscowosc,ale jest ich kilka wiec dlatego pytam.

A u nas kiepsko.Maly sie przeziebil.Katar,kaszel.A do lekarza moge dopiero we wtorek,bo dopiero przyjmuje a do obcego nie bardzo chce.
Nawet nie marudzi bo raczej wesoly ale nie chce spac i juz od 7h nie spi tylko steka a oczka to juz same sie zamykaja.dzis chyba przespi sie w foteliku zeby wysoko mial glowke zeby katar mu splywal,zawsze mu to pomagalo.Juz natarlam go wickiem i licze ze nirdlugo zasnie.Poprzedniej nocy cala go przenosilam na rekach i dzis tez nie licze na nic innego.
Ja jestem z Gorlic (małopolska). W sumie z naszego miasta zdają w Nowym Sączu, a ja się zapisałam do szkoły jazdy najbliżej domu i okazało się, że tam w Krośnie zdają. Może to nawet i lepiej, bo jest mniejsze niż NS;-)

Mam nadzieję, że Twój maluch już lepiej ze zdrówkiem:tak:

Fiolkowa a moze sie da jazdy przesunac i jednak ten sply zaliczyc, bo napewno fajna imprezka Cie ominie.
Tylko ja właśnie nie chcę przesuwać, bo chcę wyjeździć te 30 godzin przed powrotem do pracy:tak: Trudno, spływ zaliczymy innym razem;-)

reklama
Do góry