Witam serdecznie nowe kobietkiDzięki nesiaa. Moja rzadko robi codziennie co drugi dzien tak. I za każdym razem stęka jak stara.![]()
reklama
M
myszowata
Gość
Agulka on mi je bardzo różnie od 140ml do 240ml, a ponieważ je 3 razy dziennie mleko to nie wychodzi mu więcej niż 600ml na dobę
polusia Ty to jesteś pracowita babeczka:-) a pomidorki to pewnie rewelka
Marciaa może Niki zjada Ci mniej na raz, ale w sumie dobowo to sporo tego wyjdzie
polusia Ty to jesteś pracowita babeczka:-) a pomidorki to pewnie rewelka

Marciaa może Niki zjada Ci mniej na raz, ale w sumie dobowo to sporo tego wyjdzie

Witajcie
Ja jak zwykle wieczorkiem. No dzisiaj Lila to dala popalic. Od południa jadła cyca co godzinę, zupki nie i deseru nie. Dobrze, ze juz dzień się konczy. Ale wiecie co jakie ona dzisiaj miała zaparcie, aż zaczęła płakać. Już wiem z czego to ta kaszka ryżowo-pszenna której łyżkę dodawałam do deseru lub zupki. Chyba jako gluten to będę robić tę zwykła mannę. A poza tym to była u nas koleżanka z dwójka dzieci 3,5 i 6 lat. Co to był za sajgon. W końcu dzieci poszły na powietrze, bo wrzeszczały niemiłosiernie. po prostu nie widziały sie cale wakacje.
Polusia moja polka też ma 6 lat a wazy ledwo 19 kg.
Wama nie wiem co bym zrobiła na twoim miejscu, ale pewnie od czasu do czasu zajęłabym sie dzieckiem tej sasiadki. jak nie masz ochcoty, to po prostu powiedz jej, że sobie nie radzisz z dwójką takich maluchów i juz.
Ja jak zwykle wieczorkiem. No dzisiaj Lila to dala popalic. Od południa jadła cyca co godzinę, zupki nie i deseru nie. Dobrze, ze juz dzień się konczy. Ale wiecie co jakie ona dzisiaj miała zaparcie, aż zaczęła płakać. Już wiem z czego to ta kaszka ryżowo-pszenna której łyżkę dodawałam do deseru lub zupki. Chyba jako gluten to będę robić tę zwykła mannę. A poza tym to była u nas koleżanka z dwójka dzieci 3,5 i 6 lat. Co to był za sajgon. W końcu dzieci poszły na powietrze, bo wrzeszczały niemiłosiernie. po prostu nie widziały sie cale wakacje.
Polusia moja polka też ma 6 lat a wazy ledwo 19 kg.
Wama nie wiem co bym zrobiła na twoim miejscu, ale pewnie od czasu do czasu zajęłabym sie dzieckiem tej sasiadki. jak nie masz ochcoty, to po prostu powiedz jej, że sobie nie radzisz z dwójką takich maluchów i juz.
Agulka61
Fanka BB :)
Moja miesiac temu tez nawet 150 nie zjadala zawsze zostawiala po 40 nieraz 60 nawet,a w te upaly to ledwo polowe zjadala mi.a mi je po 130 kurna tylko w nocy 160 wrrrrrrrr
piszecie ile wasze jedza i mam doline eh...
M
myszowata
Gość
ok lejdis spadam:-) kolorowych snów życzę Wam i dzieciaczkom:-)idę spać bo lech gra

blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Kurczę, to tyle co mój 3,5-latek[
przyjechała do mnie popołudniu koleżanka ze swoimi synkami jeden ma 14 miesięcy a drugi 6 lat. i ten mały waży 15 kg,

Agulka61
Fanka BB :)
No dobranoc. I dziękuje dziewczyny za takie miłe powitanie. nie wiedziałam że tu tak miło u was. Dobrze tak z kimś pogadac chociaz wirtalnie,bo ja to nie mam za bardzo do kogo sie odezwac, maz w pracy tu nikogo nie znam w kolo same łąki. hehe. tesciowa zostaje tesc i siostra meza (dewota).
reklama
kochana to takie zadu..... jak u nie. też w koło mam łąki, las i teściówNo dobranoc. I dziękuje dziewczyny za takie miłe powitanie. nie wiedziałam że tu tak miło u was. Dobrze tak z kimś pogadac chociaz wirtalnie,bo ja to nie mam za bardzo do kogo sie odezwac, maz w pracy tu nikogo nie znam w kolo same łąki. hehe. tesciowa zostaje tesc i siostra meza (dewota).
Marciaa to do jutra nie pisze ile moja Pola zjadła
blu jak usłyszałam ile waży to też oczy wywaliłam. moja Pola tyle będzie ważyła pewnie mając 10 lat, przy jej tempie tycia