blueberry77
Podwójna Marcówka :)
dobreteż w koło mam łąki, las i teściów

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
dobreteż w koło mam łąki, las i teściów

Phi... mnie jeszcze czeka pewnie z 5 pobudek w nocy ;-). Też spadamJutro tez tu zajrze.:-) A teraz juz zmykam spac bo jutro o 6 pobudka. Dobranoc wszystkim.

) ja pytam "gdzie Olcia??" a ona z takim impetem, jak sprężynka, unosi się na rączkch i śmieje się w głos
) ja pytam "gdzie Olcia??" a ona z takim impetem, jak sprężynka, unosi się na rączkch i śmieje się w głos  

Izulqa radzisz sobie z jednym , poradzisz i z dwójkąnie martw sie na zapas

dziewczęta kochane szukam piosenki t.love komercja, nigdzie nie mogę jej wyszukać, jeśli znacie jakieś źródło dajecie linkz góry dziękuję

fajnie to musi wyglądać!
 fajnie to musi wyglądać! 
 no nic i tak mi jest dobrze z tym co mam, choć jest mnie "TROCHĘ" więcej
 no nic i tak mi jest dobrze z tym co mam, choć jest mnie "TROCHĘ" więcej