reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Maly anginy nie ma, tylko lekko czerwone gardlo od aft i płaczu pewnie . Teraz usnał robaczek .
Ma afte na dolnej wardze wiec ma problem ze ssaniem smoczka zobaczymy jutro co lekarz powie
WYSYPKA SCHODZI UFFF

reklama
Marciaa to bardzo sie ciesze,że jest lepiej,oby tak dalej:)

Mój smyk wczoraj spał pod kołderką o dziwo wcale sie nie rozkopał był przytulony do niej,zobaczymy jak dzisiaj bedzie.Miałam u załozony spiworek to sie wkurzał,bo lubi sie przekrecac,a w nim sie nie udawało.Teraz synus lula,a ja pije kawke.

Marciaa dobrze, ze już z Wami lepiej. Buziaki od nas.
Fiołkowa powodzenia na egzaminie!
Ja też jak myślę o pracy to mi sie cos robi, szczególnie, ze mala nie chce mi sie od cyca odstawić. Probuję w porach karmienia dać jej stały posiłek, no ale często poprawia to cycusiem. Przydałoby sie, żeby od 9-14 o cycu nie myślała lub od 8-13. Ze starsza nie miałam takiego problemu. Uh... Jeszcze ta pogoda..

jesteśmy już po rozpoczęciu roku, uff
myślałam że będzie gorzej. mała została z babcią i pokazała co potrafi a Julka już zwarta i gotowa na jutrzejszy dzień.
Pola śpi a ja mam czas na chwilkę dla siebie, zaraz trzeba obiadek, pranie czeka, prasowanie też- eh nie cierpię tego robić.

fiołkowa trzymam kciuki

marciaa cieszę się że Niki i Ty wracacie już do zdrówka :)

no to az ciekawa jestem czy moj wiercipitetek bedzie chcial spac w tym spiworku, zasnac na pewno zasnie gorzej w nocy albo nad ranem bo wtedy sie obraca na brzuch, dzis np 5.30 steka bo sie polozyl na brzuchu w poprzek lozeczka i mial malo miejsca na dlugosc, ach maly kombinator

Moja przekreca sie w spiworku, nie przeszkadza jej!
Mam takie pytanie i nie wiem czy na dobrym watku!
Od urodzenia Ola miala problemy z gazami szczegolnie nad ranem. Teraz juz starsza to lepiej sobie z tym radzi ale problem ciagle jest. Wierci sie nad ranem, czesto sie nawet przebudza i steka no i puszcza baki:) Czasem nawet przerywa jedzenie. Kurcze nie wiem czy to normalne, czy to juz powinno jej przejsc?? Czy to moze byc przez to co ja jem??(raczej nie jem nic wzdymajacego)

reklama
A ja dzisiaj zabiłam 5 much które latały i wkurzały Bartusia narazie jest spokój.Niewiem skad one sie wzieły,okna mam zamkniete wieczorami i noca,moze wczoraj jak wietrzyłam mieszkanko to skubane sobie bez zaproszenia przyleciały.

Ostatnia edycja:
Do góry