reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam :)
Dziewczyny powodzenia waszym dzieciaczkom w nowych i nie tylko nowych szkołach :) Dla mamusiek na pewno też jest to stresujący dzień :)

U nas nocka w miarę, pogoda okropna, w mieszkaniu zimno, wrr.

Miłego dnia życzę.

reklama
Witajcie!
Powodzenia Wszystkim szkolniakom dzisiaj!
U nas nocka tez w miare.
Nie zazdroszcze Wam tej pogody, tutaj jest super, leciutko ze 25 stopni, wiec w sam raz.
Milego Dnia!

Witajcie
Uff. No Pola już w przedszkolu, a mała grandzi na podłodze. Ale paskudnie, jeszcze musiałam Lilę wyciagać na tę pogodę. Ale dziecko było w szoku, jak zobaczyła co sie dzieje w przedszkolu. Polka tylko buzi i "poleciala" do koleżanek, ale była rozemocjonowana. Kurcze jak dziwnie jak jej nie ma w domu, już zapomniałam.
Miłego dnia i trzymajcie się cieplutko.

Przeraża mnie to, że jutro 1 września... To oznacza, że jeszcze tylko miesiąc z kawałeczkiem i będę musiała wracać do pracy.
Pewnie przez pierwsze tygodnie będę nosić przy sobie tabletki od bólu głowy, bo w szkole na przerwie jest okropnie. A jak się ma dyżur, to już w ogóle... Odzwyczaiłam się:baffled::no:

Idę spać, bo już nie mogę tych znaków itp:angry:
Jeju jak ja Cię rozumiem, normalnie pamiętam jak nie mogłam się doczekać kiedy pójdę na L4 a teraz już trzeba wracac za miesiąc- brrrrryyy , oj tez się odzwyczaiłam, i gdyby nie kasa i staż to chyba zostalabym na wychowawczym. Typowa matka polka ze mnie ;)

Witajcie:)Nocka z tylko jedną pobudka na cycusia. Za oknem słoneczko ale chłodno jest. Myślałam o Was rano,mamusie przedszkolaków i uczniaków:)Mój większy skarb za rok do zrówki ,jeny jak pomyślę ...Bardzo chciałam żeby tu też chodził do przedszkola,bo w Szczecinie chodził i był przeszcześliwy. Do miejskiego bez szans a niepubliczne 650 zł.My teraz na jednej pensji, mieszkanie wynajmowane wiec opłat sporo...Kombinuje jak mu na to przedszkole zarobić siedząc w domu.miejsce mam zaklepane w każdej chwili może iść.Parę dni na decyzje.

Ostatnia edycja:
Dzien dobry!!
Jakis koszmar za oknem!!!!!!! masakra!!!!!!!
Wszystkim szkolnym dzieciakom zycze szybkiego roku szkolnego i znow wakacji hihih:)

Olenka w nocy sie rozkopala i obudzila sie chyba z zimna:( miala zimne raczki i karczek! wyrzucilam kolderke i ubralam jej spiworek cieply i spala smacznie do rana. Ten spiworek to super sprawa!

Witam Was mamuski przedszkolaków i niemowlaczków :-) fajnie za kilka lat my tak bedziemy sie stresowac.U nas nocka super,Bartus obudził sie dopiero o 5.30 spalismy do 8,kupsztala zrobił i teraz sobie drzemkuje.Pogoda ładna swieci słoneczko jak narazie to moze i spacerek zaliczymy.Ja pije kawke i jem sniadanko.

Dobrego dnia życze!!

wiecie co a u mnie swieci slonce i tylko takie male pojedyncze chmurki sa, ale jak to sie mowi nie chwal dnia przed zachodem slonca :)

zgodnie z obietnica dopiero teraz udalo mi sie wkleic zdjecia z chrzcin

reklama
Witajcie w ten pochmurny dzień:happy2:

Wstrętnie jest po prostu:baffled:
Ja dziś idę zdawać ten nieszczęsny wewnętrzny. Czynne mają do 16, więc pójdę o 15, żeby się jeszcze pouczyć:nerd:

Jeju jak ja Cię rozumiem, normalnie pamiętam jak nie mogłam się doczekać kiedy pójdę na L4 a teraz już trzeba wracac za miesiąc- brrrrryyy , oj tez się odzwyczaiłam, i gdyby nie kasa i staż to chyba zostalabym na wychowawczym. Typowa matka polka ze mnie ;)
Rany, ja też bym została na wychowawczym, ale z jednej pensji to nie damy rady. Zwłaszcza że M jest mechanikiem i ma pensję od przerobu, czyli jak przyjedzie mniej aut, to jest mniej kasy:crazy: Ale jak pomyślę o codziennym dojeżdżaniu 16 km i zostawianiu mojego szkraba, to mi się płakać chce:no:

Do góry