reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

jejku Czarnuszka ale walnęłaś d**** literki hehe myslałam ze coś sie stało ;))) Musimy podjechać jutri di tesco.

Witam sie z Wami po długiej nieobecności. :*:)

Codziennie do pracy i kurka juz na nic nie mam czasu a o 20:00 padam spać...jak nie ja hehe
Ale powiem Wam, że fajnie sie pracuje :) No i okazało sie ze nie przechodze na 12 godz dyzury tylko dalej bede tyrać codziennie bo bym musiała podawać chemioterapie a ja jak karmie to nie moge tego robić. Troche sie wkurzyłam ze mi tak dała bo wypłata bedzie mniejsza i myslalam o odstawieniu od piersi ale jak podliczylismy to nie opłaca nam sie to.
Franko jest niesamowity. Podnosi powoli tyłek do góry jak lezy na brzuszku. Nie obraca sie dalej :/ ale widze ze ogólnie dobrze sie rozwija. :)
Gratuluje ząbków:))) jejku nie umiem Was nadrobić:(:(:(:):)( nie chodzilam do pracy to mialam wiecej czasu a teraz psinco ;/ Ide was poczytać :)

reklama
Olenka juz spi, zjadla troszke kaszki malinowej i poprawila cycem. Sorrki, ze nie na tym watku co trzeba ale mam pytanie. Ile Wasze dzieci zjadaja kaszki? Tylko chodzi mi o kaszke na wodzie gesta a nie mm zageszczone kaszka.
Polka_84 zdrowka dla dzieciakow!!

A ja właśnie po basenie. Byłam ze starszą. No powiem Wam, ze REWELACJA tak się ruszyć. Poczułam sie jak nowo narodzona. A jutro z rańca z Lilka na basen. Uh..Mam nadzieję, że bedzie fajnie;)
Marciaa jak dziecko nie ma temperatury to trzeba z nim wychodzic na świeże powietrze i w ten sposób sie uodparnia. Udanego grzybobrania!

Dziewczynki ja wpadam tylko na chwilkę, kliknę w pudełko i uciekam spać bo o 3 w nocy wyruszamy do Kętrzyna:szok: na weselicho. Będę w niedzielę późnym wieczorem. Udanego weekendu i dużo zdrówka dla wszystkich szkrabów tych mniejszych i tych większych:tak: Papa

Dziewczynki ja wpadam tylko na chwilkę, kliknę w pudełko i uciekam spać bo o 3 w nocy wyruszamy do Kętrzyna:szok: na weselicho. Będę w niedzielę późnym wieczorem. Udanego weekendu i dużo zdrówka dla wszystkich szkrabów tych mniejszych i tych większych:tak: Papa

To Kochana baw sie dobrze i zycze udanego weekendu.buziaki:)

reklama
Do góry