reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ajentka- udanej zabawy ;) :tak:
polka- zdrówka dla dzieciakow :tak:

dziewczyny mam pytanie- wczoraj babcia dała malemu soczek marchewke a drugi morele no i maly zalal nasza ulubiona bluzke od dresikow - kurde taka fajna bo bez kapturka a ja nie znosze tych kapturkow w bluzach , no i babcia go przebrala ale plame zobaczylam dzis i za zadne skarby nie moge tego sprac :no:- pralam w lowelli i nastepne pranie w vizirze :crazy:, nie wiwm moze jakis odplamiacz ale bluzka kolorowa i do tego welurowa

Ostatnia edycja:
reklama
ajentka baw się dobrze :)

polka życzę zdrówka dzieciakom

a ja dziś byłam na giełdzie owocowej i kupiłam malinki, brzoskwinie i jabłka, jutro zaczynam pracę nad przetworami :)
dodałam małej sycące ;posiłki i wiecie co nie zjada połwy tego co zjadała, chyba muszę pomyśleć tak aby było dobrze i zjadała :)
miłego wieczorku Wam życzę

Dobranoc Madzia!
Asia chodzi o to, ze ona wlasnie nie zjadla tej porcji ktora jej przyrzadzilam wiec myslalam, ze nie jest juz glodna ale jak jej dalam cyca to wypila. hmmm moze poprostu na pierwszy raz to bylo za duzo nowosci?!

Olenka juz spi, zjadla troszke kaszki malinowej i poprawila cycem. Sorrki, ze nie na tym watku co trzeba ale mam pytanie. Ile Wasze dzieci zjadaja kaszki? Tylko chodzi mi o kaszke na wodzie gesta a nie mm zageszczone kaszka.
Polka_84 zdrowka dla dzieciakow!!
No mam nadzieje że będą rychło zdrowe. Katarki okropne mają, mówię wam jak ja się namecze z odciąganiem z noska. Ale po za tym mały kaszel u Frania jeszcze i większy u Oliwii ale siedzi wysoko. Gardła ok i uszy. Franko od dziś raz dziennie mm żeby mama mogła się wyspać w nocy i nie odciągać choć raz ale i tak 6-7 razy trzeba bo on je na żądanie :) no Franko jada kaszke z bobovity tą na sen i wg przepisu 130 ml wody i 5 łyżek stołowych kaszki i wychodzi tego 180 około i aż skrobie miskę :) ale on ma apetyt i waży dobre 8.5kg :) pan doktor stwierdził że jak tak dalej pójdzie to Franko przegoni Oliwkę bo ta dziś 15.8 kg. Ale je za dwóch. Franko zjadł mm 180ml o 19.00 ale po kąpieli niedawno znów 150ml mojego mleka :) więc i tak trzeba odciągnąć w nocy:) padł jak anioł śpi w śpiworku ( udało mi się w ciuchu kupić za całe 6zł i to z disney'a jak nowy. ) dostałam decyzję o urlopie wychowawczym na 2 lata. Więc siedzimy w domku :) z Franko akurat we wrześniu 2012 mogę go posłać do przedszkola już. Idę Was nadrobić i skrobne na top secret o wczorajszym spotkaniu u terapeuty...

Ostatnia edycja:
Nie jadę jednak. 150 razy zmieniałam zdanie. Tak będzie najrozsądniej. Grzybów mam tu pod odstatkiem tyle, ze jedzie tam tesciowa i cala ich ekipa moi rodzice :) byloby wesoło tyle, ze minus jeden domki sa letnie i zimno w nocy. Mamy farelke ale jednak zostaniemy mamy zreszta robote metkowanie 120 pozycji towaru...pojechalismy o 18 na magazyn i co jak zobaczylismy to sie obalilismy nie wiedzielismy za co się zabrac dopiero co mlodego polozylam kapal sie po 21 :/
teraz posprzatalam bo Niki znowu prezenty dostal w postaci 20 par skarpet haha
pije drina i juz ni dzis nie robie trlalal

Marcia myślę, że dobrą decyzję podjęłaś :)

Polusia oczywiście pamiętamy :)

Mała usnęła mi po 20 zjadła 150 mleka z kleikiem do dna!! Pierwszy raz, ale dałam w smoczku trójprzepływowym, może z 2 aventu jej za słabo leciało.

reklama
ajentka- udanej zabawy ;) :tak:
polka- zdrówka dla dzieciakow :tak:

dziewczyny mam pytanie- wczoraj babcia dała malemu soczek marchewke a drugi morele no i maly zalal nasza ulubiona bluzke od dresikow - kurde taka fajna bo bez kapturka a ja nie znosze tych kapturkow w bluzach , no i babcia go przebrala ale plame zobaczylam dzis i za zadne skarby nie moge tego sprac :no:- pralam w lowelli i nastepne pranie w vizirze :crazy:, nie wiwm moze jakis odplamiacz ale bluzka kolorowa i do tego welurowa
Spróbuj pomoczyć w płatkach mydlanych - ja tak usuwam marchewkę :tak:

Do góry