reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Wama: Juz wrocilam :) 3 tygodnie minely blyskawicznie. W Riverhead bzlam nawet 2 razt, ale tam czas leci blyskawicznie, ledwo do paru sklepow zajrzysz a juz pol dnia minelo. Ale ceny maja zabojcze ;) Nakupowalam mnostwo rzeczy, dla malego tez. A i z kuponami dalam jakos rade. Teraz mialam z malym klopoty, bo mial problemy z wieczornym spaniem, ale odpukac dzis jest pierwszy wieczor ze spi juz ok. Pewnie gdzies za 1.5 roku ponownie sie wybierzemy, tylko teraz moze bardziej pojezdzic pozwiedzac, bo w NY juz 3 razy bylismy.

Polusia: mozesz sie przeciez sama zarejestrowac za meza ;)

co do spacerow w zawieje, to ja nie lubie wychodzic wtedy z domu, ja wiem, ze lepiej z Mlodym sie pospacerowac nawet wtedy....ale mam jakas schize jesli chodzi o bardziej huraganowe wiatry...

ja juz pisze na raty, Mlody zdazyl sie obudzic dwa razy od 19.00....juz sie nocki nie moge doczekac

Dobranoc!

a my wychodzimy nawet przy duzym wietrze i jak narazie odpukac - jest ok, a tak w ogole to hartujemy sie ;),jak pada to nie chodzimy bo Alan nie lubi pod folia siedziec :-p, a dzis Al był z bacia rano chyba ok 1 h a potem ze mna ok 2 h ;) wiec dosc duzo czasu jak na tak poode spedzil na dworze :tak:. A ubieramy kombinezonik i gruba czape i wióra na świerze powietrze :tak:

Moj łobuz jeszcze sie bawi, wiec nie obczytam wszystkich watkow. :-p
Pierwszy tydzien pracy minął - i było i jest narazie ok ;-),no i mysle ze w przeciagu 2 tyg uda nam sie przeprowadzic -choc na sama mysl o pakowaniu i rozpakowywaniu, skrecaniu mebli i dzwiganiu ich na 2 pietro dostaje gesiej skorki :crazy:

Marciaa niezła historia!
marela buziak dla synusia!

Witajcie:-) My już po śniadanku, Franko zjadł tylko 100ml mm i jogurt, a myślałam, że będzie lepiej bo na noc wypił tylko 100ml kaszki bo zasnął i za nic nie mogłam go dobudzić do jedzenia, no ale mimo to spał super 20-6.10:-)
M pojechał na zajęcia, zapomniał kanapek.....

Miłej soboty Wam życzę:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dzień doberek:)
u nas nocka jak marzenie: usnęła 0 20 a wstało 8:15 na mleko:) tak to mogę spać. zaraz zjadamy śniadanko i pędzimy na zakupki po chlebek. mróz -1 ale ubierzemy się ciepło i ruszamy:)
wczoraj byłam na ciuchach w moim ulubionym szmateksie i nakupowałam całą siatę ciuchów dla dziewczyn. potem wkleję zdjęcia na wątek zakupowy:)
dobra lecę dziewczynki, do później:)

marela buziaki dla małego*)

marciaa niezła historia

Do góry