reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
wg mnie te pieluszki premium niczym sie nie roznia od zwyklych pampersow, sa jedynie minimalnie szersze. przy rozmiarach 1-3 jest tam jakas siateczka jeszcze, ale juz w 4 jej nie ma.
ja non stop dostaje sie do jakiejs akcji w streetcom, maz moj tez. teraz dopiero co liptona dostalam, potem pampersy, a maz jakies srebro koloidalne ma dostac. wczesniej testowalam np nescafe dolce gusto, barilla itp

Witam sie! My juz w domku. Musialysmy sie szybko ewakuowac bo jakis sasiad zaczal wiercic w scianach a moje dzieciatko bylo spiace. W efekcie spala 30 minut i dopiero teraz usnela znow....ehhh. Co za dziecko, ale to po tatusiu:) Moja mama sie smieje, ze jeszcze rok moze dwa i bedzie jakies plytki ukladac, cos spawac albo samochody naprawiac:P Nie usiedzi w miejscu i szkoda jej czasu na sen.
Agulka ja tez sie wybudowalam na wsi i nie mam tu nikogo znajomego. Czasem czuje sie jak na totalnym bezludziu i lapie dola. Wtedy pakuje Ole, wozek i jedziemy do babci do miasta. Kilka godzin i czlowiek odrazu marzy zeby wrocic do ciszy i spokoju hihih.
U nas tez dzis strasznie wieje ale piekne sloneczko. W niedziele ma byc 15 stopni!! woow!!

peperka a Twoj wyjazd tu nadal aktualny? czy juz po?

ramari brzmi interesujaco :) informacji napewnio Ci nie brakuje, szczegolnie w tych czasach.

Moja Polcia kaszel zalapala od Pata, a on jak zwykle z przedszkola. Musze ja zapisac na szczepienie przeciwko grypie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry