reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

n&h ojej ja chyba bym zawału dostała,dobrze ze wszystko dobrze sie skonczyło.

Wogóle Bartus po tej operacji przestał ulewac,moze czasem cos wyleci,ale nie tak jak kiedys.Ładnie mu sie odbije kilka razy.Teraz sobie kimnoł po obiedzie a ja sobie kawke wypije.Czas szybko leci rosną Nam te dzieciaczki i mają rózne pomysły.

reklama
dziewczyny nic mi sie nie chce.
mam teraz chwile by popracowac.. ale jakos nie mam ochoty...
czuje sie taka spieta...

mam dosyc problemow finansowych i glowkowania nad ich rozwiazaniem...
ehhh... ciagle pod gore tylko...

oj monika skąd ja to znam, powiem ci która z nas nie ma takich problemów, ale ja nie chce o tym dyskutować na publicznym, wole top .

monia Tylko bez załamki proszę :) po burzy zawsze wyjdzie słońce, będzie dobrze zobaczysz.

n&h kobieto zawał murowany, na szczęście nic się nie stało.

moja Pola siedząc na leżaczka i jak nie zdążę zapiąć pasów to daje nura w dół na puzzle. już parę razy mi tak zalazła na szczęście nawet nie zapłakała tylko sobie popełza po zabawkę albo sobie usiadła.

te nasze dzieci to coraz bardziej pomysłowe się robią. ciekawa jestem co wymyślą nam na roczek :)

monia głowa do góry :-)

n&h moja tez tak zwisa z bujaka. specjalnie zrzuca zabawke, zebym sie mogła zdenerwowac, jak próbuje wyleźć z pasów ;-)
włazi do kominka (i jak tu go uzywać?? stoi nieruszany), włazi do wora na recykling, włazi do szafki (najpierw ją sobie otworzy) i się cieszy ;-)

n&h fajne to lusterko, tez kiedys myslalam nad takim, no ale teraz mysle o zmianie fotelika wiec juz nei bedzie potrzebne.
Monia glowa do gory. Bedzie lepiej!! Zobaczysz!!
Wasze dzieci to juz niezle smigaja :) hihi i niezle numery wyczyniaja. Moja dopiero zaczyna sie kolysac na czworaczka.

Witam! maborka,frotka wszystkiego najlepszego dla dzieciaczkow.
U nas nocka ok. Teraz mala miala drzemke i obudzila sie i cala sie trzesla chwile i taka wystraszona cos biednej sie przysnilo,teraz sie przytula do ramienia.
Ostatnio zaczela pokazywac jaka duza urosniei daje buzi gryzac.:-D

Hej Kochane :-)
Nie mialam netu przez 2 dni. U nas powoli, jakis katarek sie przyplatal, ale dziwne, bo oddycha normalnie tylko cos mu tak czasem zacharczy i dzis odciagnelam, a tam zolta wydzelina :szok: No to frida w ruch poszla. Moje dziecie uwielbia czyszczenie nosa :-D
Ja od dzis na zwolnieniu, wlasnie z firmy dzwonili i pytali kiedy wracam, a ja ze za 2tyg. Sie zawiesili. Pewnie ludzi potrzebuja, a ja mam to gdzies. Mam nadzieje, ze w koncu mnie zwolnia!!!
Na wage nie narzekam, a raczej narzekam. Przed ciaza wazylam 58-60kg i bardzo sie z tym dobrze czulam. A teraz wazej 55kg i mozecie mi nie uwierzyc, ale zle mi z tym. Cycki male, kosci wystaja... Tylko brzuszek zostal nieduzy i pewnie juz tak bedzie. Bo po ciazy zmienia sie niestety figura, macica niekiedy nie wraca do tego stanu co bylo przed i u mnie wlasnie tak sie stalo.

Nocka koszmarna, Alex ciagle sie budzil zaplakany, a spal z nami. Na pewno zeby, strasznie go mecza :-( Wieczorem nie mogl usnac, strasznie plakal. Ja dzis chodze do tylu, a wieczorem jade na lotnisko po tescia. Jupi!!! Przyjezdza na tydzien :-)
No i w ogole maruda straszna. Pewnie jeszcze jakis skok do tego doszedl...
Dobrze, ze padac wreszcie przestalo!!
Zmykam jakas kawke wypic, zaraz M wraca z pracy i na miasto musimy isc, bo duzo spraw do zalatwienia.

100 lat dla Milenki i Szymcia, spoznione dla Redanka ;-)

reklama
im starsze tym bardziej rozwinięte motorycznie ... oczy dookoła głowy trzeba mieć.

ostatnio nie lubię jeździć autkiem z Ninim - siedzi tyłem do mnie i nawet kuknąć nie mogę do niego :( ... myślę o zakupie tego Tiny Love - PANEL POD STOPY I LUSTERKO ŻABKA (1289133582) - Aukcje internetowe Allegro ... drogawo ale komfort jazdy o niebo większy albo takie Lusterko samochodowe do obserwacji dzieci, REER (1291426642) - Aukcje internetowe Allegro

fajne to, ale mysle ze niedlugo bedziemy zmieniac foteliki to po co... :-)

ahh.. moje dziecko dzisiaj caly czas na reku....
niedawno zasnal, mowie ide podsmazyc mieso...
nie minelo 5 minut, wchodze do pokoju a on stoi w lozeczku z usmiechem :-D
wariat...

Do góry