reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Mój skarb dzisiaj spał tylko raz w dzień za to dwie godziny.Już nie pamiętam kiedy tak długo spała. Za to padła 15 przed 7 i do tej pory dwa razy tylko jęknęła:)Moja kochana:)
Dzisiaj nie ma co poogladać.
Dostałam dzis próbki odplamiacza nowego z Ariela.Też sie wciągnęłam:) Miłego weekendu kobitki:)

Mój maluszek tez juz spi,ale z bujaniem u tatusia na rekach.Ja sobie drinka z M pije.Dzisiaj tez dostałam gazetke Twój maluszek.

Dobrej i spokojnej nocy zycze:)

A ja oglądam film na tvn...nuda! M się uczy, rysuje jakieś wykresy:-DA ja mam mega chcicę na sok pomarańczowy - wypiłam już prawie litr i wciąż mi się chce, a najchętniej to takiego świeżo co wyciśniętego.....

oj, ja piłam pomarańczowy hektolitrami na początku ciąży ;-)

Ol dziś zbudziła sie z wrzaskiem i nie wiem, co sie działo, darła się jak opętana, ledwo ją uspokoiłam. oby w nocy było ok!!

p.s. dostałam swoja paczkę :-D

Witajcie Dziewczęta:-)My na nogach już od 6.10. Franio się bawi na podłodze nową ciuchcią, M pojechał na zajęcia, a ja narazie wciąż się budzę. Przydałoby się dziś posprzatać. Mam też w planie zrobić sałatkę z tuńczyka bo dawno nie jedliśmy. No i fajnie by było wyjść na spacer w końcu ale nieprzerwalnie pada i pada:-(
Miłej soboty i słońca jak najwięcej:-)
ionka super, że paczka w końcu dotarła, a co do soku to całą ciąże prawie codziennie przynajmniej litr piłam;-)

witajcie
ja nie wiem co wy tak o tym deszczu u nas nie bylo od wiekow;-)
ja korzystajac z pogody wybieram sie dzis na konie a tatus uspi synka na dworze - ale fajnie!!:-)

ionka to sie doczekalas :tak:;-)

pawelka troszke jeszcze katarek trzyma i dzis zbudzil sie wnocy dwa razy ale napil sie herbatki i dalej kima, za to takze nie rozumiejac jaki dzien tyg wstal o 6:szok: no coz..

i tak nic nie zepsuje mi dzis humoru!
milego i poprawy pogody dla niektorych:tak:

Witajcie:)U nas pobudki i 0,30 i 5.Pospałyśmy więc od 5,30do 8,20 jak mało kiedy:)Synek dzisiaj w domu ,zadowolony bo odkąd wstał nadrabia bajki:)Tatuś tak sie nim zajął zanim do pracy wyszedł.
Planujemy dziś ciasteczek napiec , synek będzie dekorował.
Milenka też zakatarzona i zaczyna kasłać:(
Zdrówka życzę komu trzeba i udanego dnia:)

reklama
Witajcie Dziewczęta:-)My na nogach już od 6.10. Franio się bawi na podłodze nową ciuchcią, M pojechał na zajęcia, a ja narazie wciąż się budzę. Przydałoby się dziś posprzatać. Mam też w planie zrobić sałatkę z tuńczyka bo dawno nie jedliśmy. No i fajnie by było wyjść na spacer w końcu ale nieprzerwalnie pada i pada:-(
Miłej soboty i słońca jak najwięcej:-)
ionka super, że paczka w końcu dotarła, a co do soku to całą ciąże prawie codziennie przynajmniej litr piłam;-)

Przepis poproszę :D i smacznego !

Zdrówka dla Milenki Frotka ... ach rozmarzyłam się z tymi ciasteczkami :) A cd kataru to my sukcesywnie maścią majerankową smarujemy pod noskiem i ładnie przechodzi - polecam ;)

Wyobraźcie sobie Laski, że Antek spał dzisiaj od 20 do 7 rano <wow> (!!!) .... aż mi się wierzyć nie chce. Na noc dostał 'przysmak na dobranoc' (po raz pierwszy - wcześniej unikaliśmy nabiału) i efekt taki :D Wszyscy w domku się wyspali :) dzięki Ci Hipp !!! ;D

Teraz drzemkę ucina sobie Maleństwo a ja kawka i BB.

Do góry