reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
myszowata rano jadę, trochę mam stracha bo M nastraszył mnie że może mam zapalenie mięśnia sercowego, kurcze i żadne leki nie działają ani przeciwbólowe ani rozkurczowe. choinka nic :(

hmmm... Weronika to moje pierwsze dziecko (pewnie dlatego tak wszystkim sie przejmuje no i nie do końca wiem co i jak), jestem z okolic Wrocławia, co jeszcze, jestem na wychowawczym i zajmuje się swoim maluszkiem...

polusia dlaczego nie pojedziesz dziś? niech Ci pomogą "od ręki"....czemu masz się męczyć z tym do rana?
artkowa zagladaj do nas częściej tu każdy chętnie wysłucha i doradzi, pocieszy

Naughty a gdzie sie wybieracie???????

Ach przyjechał do nas Spięty (lider Lao Che) YouTube - Spięty (Lao Che) - Morże ciarki przechodzą !!! Koncert rewelacyjny - facet wie co to show ... postarał się - w porównaniu z koncertami z Lao zdecydowanie bardziej refleksyjny występ. Ode mnie 6 plus ;D Ależ przyjemnie było wyjść z domku bez pierworodnego ;) Randka !!! heheh A jak tam Jubilatka ? Imprezka była?

Witam wszystkie marcowe mamy,ja również jestem marcową mamą ośmiomiesięcznej Weroniki (08.03.2010) i jestem tu nowa,dopiero zaczynam "forumowanie"

Aloha artkowa :D Buziak dla córeczki - jutro już na pewno będzie wszystko dobrze, Maleńka już zapomniała a Ty prześpisz się i rano z uśmiechem powitasz dzień. Ach jak to trzeba uważać na te nasze smyki ... sekunda nieuwagi :(

Adaś bezbolesnych upadków Maluszku życzymy !!! Blue mam nadzieję, że już wyleczeni jesteście :)

Dziękujemy wszystkim Marcówkom za życzenia !!!
Jeszcze tylko Niko i wszystkim Marcowiątkom stuknie 7 i wiecej ;) ... mam przed oczami Antoniego dopiero co urodzonego ... ależ to zleciało <wow> jeszcze 5 miesięcy i roczek hehe

reklama
Do góry