reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Maciaa ciśnienie w normie, kurcze może to rzeczywiście ze zmęczenia? tylko dziś i wczoraj wszystko M robi, teraz to nawet prasuje mi rzeczy zalegające w garderobie

myszowata koło Wrocka też jest :):) tych oleśnic to trochę jest :)

artkowa jak piszesz posty to prośba abyś pod sobą jeżeli nikt nic nie napisał tylko Ty a chcesz coś napisać to rób edytuj i pisz, bo tak jak teraz robisz to naprodukujemy stron :):):)

Marciaa dzięki :) mam nadzieję że będzie dobrze

Witam nowa mamusie! Artkowa ja tez nie jestem tu od poczatku ale dziewczyny milo mnie przyjely do swojego grona :) Wspolczuje wypadku, ale malutka napewno juz zapomniala. Nie zamartwiaj sie.
Jejku nasze dzieci przyprawia nas o szybsze siwienie:p
n&h super, ze koncert (randka) udane!
Polusia oby jutro sie wszystko wyjasnilo. Zdrowka!

reklama
Do góry