reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie

Pogoda do kitu, wieje zimny wiatr, rano sypał śnieg. Siedzimy w domu. Szymona roznosi energia, więc muszę go pilnować non stop. Właśnie wlazł pod krzesło. No nic, może za niedługo się zmęczy i pójdzie spać.

Ramari zdrówka dla Przemka! Czyli jednak się bidulek rozchorował:(

reklama
Witajcie, nocka z pobudkami o 1,30 i 5,30.Troche odespałam razem z małą w dzień. Popadał u nas mokry snieg, teraz deszcz leje:( i siedzimy w domu.Póżniej musze wyskoczyć to wezme dzieci na krótki spacer .Żeby tylko nie lało.Na weekend przyjada moi rodzice, mysle co tu do szamania przygotowac,zeby póżniej w kuchni nie siedziec.
Ramari zdrówka dla synka!
Myszowata gratulejszyn wozu:)
Polusiu tak z rozpędu może by moje okienka ?hahha wiem wiem sama muszę:)Mobilizacja jest tylko pogoda nie ta:)

hej:)

Ramari zdrowka!!:)

Myszowata co za autko kupiliscie?

A u nas snieg pada maskra.

Poza tym mamy 2 nowe zabole czyli juz 6!

DZIEWCZYNY CZY TYLKO MOJE Dziecko Jeszcze nie siedzi? znaczy usiedzi przez 15 sekund sam do minuty gora i sie przewala ,na bok albo do przodu.

Frotka jedno całe ma gotowe na cacy a drugie w salonie bez firany :) a założyłam sobie firany na zamówienie szyte i teraz moje okno wygląda cudnie :)
przyszedł mi ten pchacz dla małej, cała zadowolona :) podskakuje przy nim i gra na całego muzyką :)

lecę robić drugie okno :)

mazia moj siedziec umie, ale nie chce, posiedzi chwile, a potem chce lezec albo stac, tylko, ze sam *******a nie potrafi wstac:/
nie zabiera sie tez za raczkowanie:/ ani nie przewraca z brzucha na plecy:/

a my dzis bylismy u lekarza, bo maly ma biegunke od kilku dni, niby nie taka ostra ale jednak :( no i dostalismy troche lekow, zobaczymy ...do tygodnia powinno przejsc.
Nie mam czasu do was zagladac, bo Franek jest strasznie marudny i przez wiekszosc dnia jęczy :( to chyba ten 8my ząb co już go widać w dziąśle, ale od ponad tygodnia nie moze sie przebic:(

mazia moj siedziec umie, ale nie chce, posiedzi chwile, a potem chce lezec albo stac, tylko, ze sam *******a nie potrafi wstac:/
nie zabiera sie tez za raczkowanie:/ ani nie przewraca z brzucha na plecy:/

a my dzis bylismy u lekarza, bo maly ma biegunke od kilku dni, niby nie taka ostra ale jednak :( no i dostalismy troche lekow, zobaczymy ...do tygodnia powinno przejsc.
Nie mam czasu do was zagladac, bo Franek jest strasznie marudny i przez wiekszosc dnia jęczy :( to chyba ten 8my ząb co już go widać w dziąśle, ale od ponad tygodnia nie moze sie przebic:(

moj to przewracac sie przewraca ciagle ,i do raczkowania tez sie zabiera juz "pompki " robi znaczy podniesie dupke i glowke i trzyma sie na wyyprostowanych nozkach i raczkach,sadze ze na dniach juz sie ruszy do przodu bo na razie do tylu chodzi heh:)

Witam dziewczyny! Moje dzieciatko dopiero zasnelo od rana:( Jejku co za zywiol:p Dzis jakas pobudzona, pewnie przez to, ze tata w domu. Jutro mykamy na zalegle szczepienie, wiec bedziemy wiedziec czy uroslismy:p
Polusia ale maz Cie rozpiescil!!! Zazdroszcze wyjazdu!:)
Mazia gratuluje nowych zabkow u potomka:p
Mysza m zdrowka dla Franka!! Czy wszystkie dzieciaki maja ostatnio biegunke?? Kurcze jakas epidemia??
K_aralajna oby Pawelkowi szybko przeszlo! Zdrowka!
Romari dla Twojego szkraba rowniesz duzo zdrowia!!

Moja Ola tez uwielbia piosenke z serialu Majka:p
Milego popoludnia!

Ostatnia edycja:
mysza m Nie przejmuj się tym wszystkim tak bardzo, widocznie ma jeszcze czas, niektóre dzieci nie przewracają się z brzuszka na plecy aż nie zaczną samodzielnie chodzić, podobnie jest z raczkowaniem są dzieci które nie raczkują wcale, tylko po prostu pewnego dnia uczą sie umiejętności wstawania na równe nózki, a kolejnym etapem w ich rozwoju jest nauka samodzielnego stawiania pierwszych kroków, może Twój malec właśnie tak ma. Nie wiem czy znacie , może niektóre Was maja tak aksiążkę w domu ja jestem z niej bardzo zadowolona że ją kupiłam tytuł to "Pierwszy rok życia dziecka" polecam super ksiązka opisany miesiąc po miesiącu co dziecko powinno już potrafić wykonać w okresie w którym się obecnie znajduje, dużo odpowiedzi na nurtujące pytania, kalendarz szczepień , choroby wieku dziecięcego autorki to H. Murkoff, A.Eisenberg, S.Hathaway, może do najtańszych nie należy około 50 zl ale warto ją mieć:)

reklama
mysza zdrówka dla Frania, też mieliśmy ten problem przez ostatni tydzień, nawet w nocy były kupki...
mazia 7-letnie stilo
polusia to się mężulek spisał - ZAZDROSZCZĘ!!!:tak::-)

Do góry