reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam wieczorkiem dziewczyny
dronka ja tego wniosku nie mam juz chyba, ale w google spokojnie cos znajdziesz...

:
Nie było to takie łatwe znalezienie jakiegos wzoru - wbrew pozorom:/ sadzialm ze na BB będzie szybciej-myliłam sie ale już MAM:) dzieki

Ja w pracy napisałam zwykle podanie o udzielenie urlopu i żadnego oświadczenia drugiego rodzica przy tym nie składałam. a Ty potrzebujesz ? Kurde w pracy to był pikuś, przy rodzinnym to dopiero papierów dodatkowych się naskladałam :( i wiecie co złożyłam te papiery 29października i w piątek dopiero dostałam decyzję :( no i pieniędzy od października nie było przelanych :( teraz napisali że wypłata 25.każdego miesiąca. ciekawe czy przed świętami przeleja :( bo rezerwy się kończą a święta idą. ↲
!!!

Z tego co czytałam na necie to niby trzeba miec oświdczenie 2 rodzica o tym ze w tym czasie nie bedzie brał urlopu wychowaczego na dziecko....w pn sie dowiem czy jest potzrebne wiec wole byc przygotowana:) juz i ten wzór znalazłam:)

reklama
dobry wieczór,
u nas ostatnia noc była fatalna, Ol zbudziła się o północy, nie spała do 3ej, potem pospała 2 godziny i wylądowała u nas w łóżku. a ja musiałam wstać o 6ej do pracy. dziwne, że jeszcze nie padłam ;-)
także może i ja wypróbuję ta cudowną herbatkę...

karalajna, zdrówka dla Pawełka!

Hej!:-)

Na pierwszy rzut momentalnie piszę Marcia SUUUUUUUUUUPERRRR Fotka w sygnaturze!:tak:

U nas tfu tfu odpukać nocki jak marzenie, zasypiamy ok. 20 a potrafi wstać ok. 8, 8:30 normalnie wczasy!:-D Tylko gdzieś ok. 5, 6 krótkie przebudzenie na mleczko i śpimy dalej.:tak:

Dziś dzień spędzony u babci i dziadka bo mama z tatą do 14 w pracy, oczywiście wykorzystał dziadków doszczętnie i z rąk nie schodził.:-D

Przyszły nam sanki od drugich dziadków, wstawię link w zakupowym i jutro chcieliśmy zrobić próbę generalną ale deszcz jakiś spadł i na plusie i chyba nic z tego nie będzie:-( chyba że na jakieś pole pójdziemy.:-)
Karalajna Zdrówka dla Pawełka. Bidulek, oby jutro było już dużo lepiej.

Witam Serdecznie wszystkie marcowe mamy i dzieciaczki. Kiedys pisalam do was, ale chyba tylko raz. Jakos nie mialam odwagi i czasu dolaczyc do was, ale mam nadzieje , ze przyjmiecie mnie do swojego grona. Moj wspanialy syn Tomas urodzil sie 15.03.2010. Na stale mieszkamy w Norwegii. Czytam was codziennie, ale dzisiaj postanowilam odezwac sie.

miki witaj!
Marciaa ale cudna sygnatura!Nikoś mały pomocnik Św Mikołaja;-)
ionka współczuję nocki, ale herbatka to chyba przypadkowo zbiegała się z tak długim snem Frania, ale o tym potem...
dronka u mnie potrzebne było oświadczenie M. Napisałam je odręcznie w chwili składania a on tylko podpisał i już

Witajcie niedzielnie i zimowo! Pada śnieg nieprzerwalnie od wczorajszego popołudnia, więc może dziś sanki wypróbujemy...Jeszcze pomyślę. Wybieram się z Franiem do rodziców, a M do szkoły...Po zajęciach gra w siatkę (jak co niedzielę), więc wróci pewnie jak ja będę już szykować sie do snu...eh...Ostatnio niewiele czasu spędzemy we dwoje:-(
A nocka niestety mimio wspaniałej herbatki tym razem bez rewelacji - spanie od 19.30 do 6.30 (niby ok), do tego trochę pobudek...No nic - do potem!
Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie

ciezka noc za nami,mam nadzieje ze dzis juz bedzie lepiej, o 12 znow byla temp ponad 40 stopni, dostal 2 czopki, kapiel i na szczescie zeszla, potem pobudka z wielkim placzem po 5, chyba byl glodny bo zjadl 100 ml:szok: mleka i zasnal, i spi, a ja juz sie obudzilam...

dronka
to fajnie ze znalazlas:tak:, ja nie pamietam skad ten wiosek mialam, nie wiem wlasnie czy sama go nie napisalam, ale ja tez potrzebowalam oswiadczenie 2 rodzica, ale powiem ci ze jakos pozno to zalatwiasz,ja to chyba z 2 miesiace temu...

polka z tym rodzinnym to jest tak ze mi za pazdziernik przeslali za czesc miesiaca bo zlozylam papiery za pozno o pare dni ale i tak sie fajnie zachowali, za listopad nie dostalam, mam dostac za 2 miesaice teraz, i tez ciekawa jestem kiedy
beda
w pazdzierniku byly pod sam koniec miesiaca, ciekawe czy dostane przed swietami!

reklama
Do góry