reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Jej dziewczyny ale ze mnie matka, zapomniałam się pochwalić, że Przemek od wczoraj raczkuje. Taka jestem z niego DUMNA!!!
gratuluje!!!

myszowata zazdroszcze cierpliwosci i energii Tobie! Super kierunek, ciezki, ale rzeczywiscie powinno sie zwrocic z nawiazka...Mojej przyjaciolki maz jest w polowie tych studniow i juz znalazl super platna prace...

heronek gdyby nie moi wspaniali rodzice i ich nieoceniona pomoc to chyba bym wysiadła psychicznie i fizycznie...M jak jest w domu to dużo zrobi, ale niestety częściej go nie ma...A pracy ma zamiar szukać na drugim roku i mam nadzieję, że tak też się stanie

Na jedynce "Samotność w sieci" - jakoś nie lubię tego filmu...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziekuje wszystkim za mile przyjecie. Co do tematu rodzicow to moi sa wspaniali. Jeszcze w Polsce mama bardzo duzo pomagala mi przy corce. Ja pracowalam a babcia rozpieszczala. Teraz jestem zupelnie sama. Moj M duzo pracuje i wszystko na mojej glowie, ale jak jest w domu to tez robi wszystko. A czasem brakuje babci jak juz nie mam na nic sily. Teraz bardziej rozkoszuje sie byciem mamusia. I nawet kiedy mam juz dosyc to jeden usmiech malego dodaje mi sil na nowo:-)

Wpadlam na chwilke, poczytalam kilka stron wstecz ale Was nie nadrobie:(
Witam nowa mame miki81.
Myszowata dziekuje za przywitanie! Jako jedyna zauwazylas, ze wrocilysmy :(
Kasia wspolczuje pobytu w szpitalu, teraz wiem jaka to meczarnia dla dziecka i matki:( Ale naszczescie z Kinia wszystko ok:))
Milej nocki dziewczyny!

reklama
Do góry