reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dzień dobry marcóweczki:)
dziś się wyspałam znowu - może te leki co mi M kupił zaczęły działać. mała przebudziła się o 0;40 gdzieś się zakopała i popłakiwała musiałam iść ratować:) pobudka 7:40 kaszka a teraz zabawa w robienie mamie bałaganu :)
dziś patrzę przez okno a tam śnieg :( i to sypie taki gruby, chyba na spacerek nie wyjdziemy jak tak będzie sypać.
dziś na obiad mam gołąbki - teściowa zrobiła i przyniosła, ja tylko sosik muszę zrobić.

marcia buziaki dla Nikosia *)

cc spóźnione ale szczere dla Natalki *)

ja też nic nie wiem o nowej kampanii , a co to za pieluszki?

miłego dzionka kobitki :)

reklama
ionka dobrze, że mężem wsio ok!
polusia cieszę się, że nocka przespana!
Cc ucałowania dla Natalci:*
Marciaa i buziaki dla Nikosia:*

Witajcie! Nadaję znad porannej kawy ledwoprzytomna - Młody od 2 do 4.30 miał przerwę w spaniu z przyczyn nieokreślonych, wstał o 7, czyli nie dał mi odesapać i sam też nie chciał...Teraz drzemkuje a ja dochodzę do siebie. U nas też zima blee
Miłego dzionka!

Witam:)

Nocka ok,Bartus szedł spac o 23 pogadfalismy z M i wstalismy o 8.Pogoda zimowa śniegu troche nasypało.Dzisiaj nic w planach nie mam tylko na poczte musze pójsc.

cc spóżnione buziaki dla Natalki:)
marciaa buziaki dla Nikosia:)
czarna zdrówka dla synka!!

Dobrego dnia

To ja taka wyrywna z zyczeniami dla nikosia:):):)
Czarna zdrówka dla malucha:)
Nesiaa dzieki za ankietę :)
U nas narazie nie pada nic , patrząc przez okno to wiosna:)
Na tvn temat pigułka antykoncepcyjna "dzień po" bez recepty?

Hejka,
Bede nadrabiac pozniej. Noc u nas nieciekawa, Al mial przerwe w dostawie snu 1,5h, pozniej usnal, ale wstal o 6:50 bo M go obudzil jak sie szykowal do pracy :wściekła/y::angry: A caly tydzien wstawalismy grubo po 8! Jetem wypruta na maksa :-( A od jutra znowu 3 dni po 13,5h w pracy :eek:
Echhh to pomarudzilam... Ooo teraz Mlody zaczal.

reklama
Jak piszą dziewczyny bedziemy Nikosia jutro całowac drugi raz taki słodziaczek z niego:)

Bartek bawi sie kapciochami,ja wypiłam kawke,nawet potanczylismy razem,bo mam włączone mini mini i była piosenka fajna.

Do góry