reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Brałam udział w kampanii pampers care i gerber,moze dlatego odpuscili nam sllep&play?Jedziemy z T na zakupy,mam nadzieje,że coś kupię dzieciom oprócz pampersów małej:)

No my też braliśmy w nich udział i udało się, ale słuchaj ja dopiero na drugi dzień od wypełnienia ankiety dostałam powierdzenie.

W Rumunii urodził się 6kg dzidzius :) właśnie w tv mówili :) :)

Ostatnia edycja:
reklama
u nas noc całkiem całkiem... chociaż o 4ej pobudka i skakanie w łóżeczku. wzięłam ją do nas i zasnęła od razu :-) a teraz taaakaaa maruda jej się włączyła, i nic tylko jęczy i się przytula... zaczęła kichać, mam nadzieję, ze to tylko tak okazjonalnie, a nie jakaś choroba. na wszelki wypadaek dałam wit. C co było nie lada wyzwaniem, podobnie jak u Czarnej... moja nienawidzi nawet Calpolu! wszystkie dzieci jakie znam (a w żłobku przewinęło sie przez moje ręce prawie 60 niemowlaków) uwielbiały Calpol. a moja nie i nie :eek:
wiolonczela, a mi kiedyś M. zrobiła taka niespodziankę, całą noc sie zajmował Olą, a ja nawet się nie zorientowałam. tylko że to było jak Ol miała z miesiąc :-p juz nie pamiętam :laugh2:

co do wakacji, to... jak to ktos mi powiedział kiedyś: "a po co wam wakacje, przecież wy i tak za granica mieszkacie" :eek: :rofl2: no normalnie padłam hehe ;-) bo my tu cały czas pod palmą lezymy i pijemy drinki z parasolką :rofl2:
to pewnie polecimy do Pl, a tam wykańczanie domu i takie to będą wakacje... kolejne z rzędu...

moj Sebi normalnie to lubil syropki ale teraz sie boi ze bedzie wymiotował i jak mu chce dac to on mowi ze nie chce bo bedzie pluł. Biedaczek. Ale na szczescie bierze :) jakos go przekonuje
i dostalas sie do jakiejs kampanii?

kurcze wlasnie przedluzalismy ubezpieczenie samochodu i za caly rok wyszlo nam 1400 costam zlotych. Na wspolwlasciciela mamy moja mame, bo ma najwyzsze znizki.
Jakby Karol chcial sam placic to wiecie ile by to bylo? ponad 3 tys. ZWARIOWALI !!!
o matko strasznie duzo siana, my za pierwsze placilismy ok 1100 a teraz jakies 400 zł na rok. NIezle zarabiaja ci od ubezpieczen aut . Porazka. Wez odejmij z wyplaty wsumie calą wyplate na ubezpieczenie :/

Dziewczyny robicie mi smaka tymi darmówkami, jak to jest - czy biorąc udziała w tych kampaniach do czegoś mnie to zobowiązuje?

A co do ubezpieczeń nam wyszło po 700zł rata - musieliśmy na dwie rozłożyć, w jednej byłoby troszkę taniej, mamy pzu...uważam, że drogo sobie liczą, ale M nie uznaje nic poza pzu...eh...
A i przypomniało mi się, że skończyło się nam ubezpieczenie na mieszkanie, pewnie znów przed jakimś letnim wyjazdem się wznowi bo teraz to ciągle są jakieś pilniejsze wydatki...

A nad Bałtyk to jeździmy na półwysep zawsze - Jastarnia to nasza przystań:-)Ale miasto Hel też ma swój urok, zwłaszcza po obejrzeniu "Wszystko co kocham" - polecam!

Ja tez bralam udzial w kampani gerbera i teraz slep & pley. A zobowiazuje nas to tylko to wypelnienia raportu z rozmowy, przynajmniej tak bylo w kampani mleka.
A co do ubezpieczenia to Monia tez mi sie to wydaje kosmicznie duzo. Ja mam ubezp. w pzu ok700zl i to wydaje mi sie bardzo duzo. A w pzu sa po ukonczeniu 27 lat.
Oj jak ja byl chciala juz wakacje!!!!!! Cieplo, sloneczko:)
Puki co to mysle zeby z Olcia pojechac do tatusia w odwiedziny, ale mam loty tylko z przesiadka i to mnie troche przeraza:( Dziewczyny rezerwujecie loty przez net?? Jesli tak to moglabym poprosic adres stronki.

my zazwyczaj trójmiasto albo Kołobrzeg ale teraz chemy moze gdzię w okolicach Łeby , szczerze nie myślałam jeszcze gdzie dokładnie ;)

JA jade zaraz do Lidla bo u nas są tanie worki próżniowe 2 szt- 13 zł . Alan usnał 5 min temu od 8 rano zero spania a wczoraj padł o 23 , boze to dziecko moglo by nie spac , no i teraz to nawet ciut na sile go polozylam. Ja place tez ok 400 zł a nawet chyba 350 z groszami. Jakbym miala tyle kasy wydac za ubezpieczenie - jeju ;( i w takich chwilach chwale sobie ze mam samochod "nic specjalnego " ;)

co do kampani - to tez gerber i pampersy a teraz cicho, ale chyba ja zle raport wypelnilam , bo dopiero wczoraj czytalam jak to zrobic dokladnie ;(

wiecie ja za ubezpieczenia płaciłam 500 zł z gorszami, mam duży samochód do tego disel, zniżek wielkich mój M nie miał. coś mi się wydaje Monia że bardzo dużo Was to wyszło. ale wydaje mi się że można z tej kontynuacji zrezygnować, bo przecież umowy jako takiej nie masz podpisanej, jesteście nowymi właścicielami więc weź się dowiedz.

ja nad morze to zawsze Kołobrzeg, Mrzeżyno i zawsze jadę albo przed sezonem tzn czerwiec albo po czyli wrzesień :)

reklama
Dziewczyny rezerwujecie loty przez net?? Jesli tak to moglabym poprosic adres stronki.

zależy jakimi liniami lecisz. ja zawsze wchodzę na stronkę konkretnych linii lotniczych i tam bardzo łatwo się rezerwuje. inne stronki mogą brać za pośredniczenie, a po co płacić za coś, co samemu można zrobić.

my dziś nie spacerujemy, bo pogoda jakas taka odstraszająca. niby nie pada, ale jest mglisto i zimno. brrr. tyle że sie do sklepu przejedziemy.

piekę właśnie bułeczki z rozmarynem :-) ciekawe, co wyjdzie ;-)

Do góry