reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dobry wieczór :)
A ja grzeszę bo dziś na kolacje zjadłam faworki jeszcze :)
Franko też szamał :)
Dzieciaki śpią a my z M.sobie siedzimy przed tv :) on ogląda Housa :) a ja nadrabiam internet. Pisałam raporty na streetcom :) i teraz na bb wpadłam. Zastanawiam się tylko czemu na fb nie mogę zdjęć wstawić zniknęła mi całkowicie opcja dodaj zdjęcie :(

No a tak po za tym u nas wszystko ok jak narazie. Franko dosłownie już biega !!! Bez upadków mijają dni :)

A ja się cieszę z tych kartek jak je mogę wysłać :) normalnie dziś pojechały widziałam ostatnie bo u nas chyba codzień nie zabierają:) Heronek tak się cieszę że doszła bo od Ionki mi wróciła :( więc teraz przestałam pisać adres zwrotny tzn.nadawce :)
Idę nadrabiac inne wątki :)

reklama
Nikus usnal...ale poplakuje no ja nie wiem...rece załamuje na to spanie ostatnio. Lezy obok bo lozeczko be...wrrrr...

za 15 minut nowy serial na 2 Instynkt :) zapowiada sie fajnie...

ja sobie chyba piwko otworzę...

ajentka zazdroszcze kacika dla Marcelka ja chcę przeniesc małego za ok 2 miesiace to Ł. sie burzy, ze nie bo on tak lubi patrzec na niego w lozeczku.....hehe

Bartus puki co spi jeszcze z nami w pokoju.Tak nie bardzo gdyby spał w swoim steka za bardzo czasem popłakuje.

Marciaa otwórz piwko wypijemy za zdrówko Naszych dzieciaczków:)

a ja chyba jeszcze sie nie witałam.
czytałam Was, ale jakos nie miałam nastroju do pisania.
przepyszne zdjęcia wstawiacie :-) ja dzis upiekłam drożdżówkę. kupiliśmy tez pączki i własnie jednego zjadlam. nie ma to jak sie najeśc na noc :zawstydzona/y:

polka, ale do nas karteczka doszła! wydawało mi sie, że pisałam? jeśli jednak nie, przepraszam! i jeszcze raz dziękujemy! :-)

sto lat dla Miłoszka! duuuży chłopak już z niego!

Też siedzę i podjadłam oponkę .Dzieci szybko jak zwykle usneły ale Misio miał pobudke, cos mu sie przyśniło, bo mnie wołał i popłakiwał.Połozyłam sie przy nim i oko mi poleciało.Biorę sie za nocne pieczenie,uwielbiam pichcić jak mam ciszę w domu, tylko music i bb kątem oka:)
Bardzo dziekuję Wam za życzenia dla mojego pięciolatka:)

frotka wielki buziak dla duzego juz chlopaka!!!!!

k_aralajna zdrowka na wielki dzien!!!

madzia dobrze, ze z Bartusiem wsio ok!

ja dzisiaj tez jednego paczka wszamalam, i do tego pare faworkow....a co, juz dawno slodyczy nie jadlam....

Redus niestety dzisiaj w domku posiedzial z moja mama, dalej biegunke ma...juz nie wiem od czego...nic go nie meczy....ale mama zauwazyla resztki grzybow w pieluszce, wiec musze pogadac w zlobku, zeby nie serwowali Mlodemu....

a kartki to zarabista sprawa..kurka, jeszcze tyle kartek to nikt u nas nie dostal :)...a w ogole e-kord i ionka to maja takie piekne charaktery pisma-od razu wiadomo, ze nauczycielki....:)

Dobrej Nocki kobietki!!!!

frotka 74 buziaki dla Miłoszka z okazji urodzinek :tak:

Dziewczyny mam pytanie czy wszystkie Wasze dzieciaczki były już szczepione na pneumokoki? My dopiero szczepimy się po roczku, wtedy są dwie dawki, chciałam wcześniej ale u Oli wszystko było opóźnione bo przy antybiotykach nie chceieli mi jej zaszczepić. Jak Wasze dzieciaki zniosły to szczepienie.
My byliśmy dzisiaj u lekarza z Oli jak zwykle darła się niemiłosiernie, Pani doktor śmiała się że jak ma ją obsłuchać to jest cała mokra i że mała strasznie charakterna :tak:
Teoretycznie osłuchowo wszystko oki, troche glutków w nosku dlatego przez miesiąc mamy jeszcze ketotifen brać. Doktórka upiera się że mała ma alergie na mleko chociaż z krwi nie potwierdzono skazy dlatego narazie odstawiamy jogurciki i serki. No i musimy iść do alergologa bo bez zaświadczenia ciężko o bebilon na recepte.
Oli waży 8800 także przez 2 miechy przytyła tylko 400 gr no ale patrząc na jej apetyt to nic dziwnego. Powodem niejedzenia mogą być też ząbki bo małej 3 idą.
Spokojnych snów życze

reklama
Hop hop co tu taka cisza dzisiaj :confused::confused:
Pogoda piękna więc na spacerek umówiłam się dzisiaj z koleżanką i jej synkiem .

Miłego dnia kochane :-):-)

Do góry