reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam:)

Nocka ok,Bartus na smoka o 5 sie zbudził,potem o 7 juz na dobre.Bylismy na dole u babki,bo proboszcz był u dziadka i chciał zobaczyc małego,to sobie wypiłam z babką kawke zjadłam paczka a Bartus u niej na stole zrobił porządek i na koniec pokazał"papa".Teraz sobie drzemkuje nabiera siły na rehabilitacje.Bartus juz sie lepiej czuje.

u nas mały był szczepiony na pneumokoki obowiązkowo.

Miłego dnia:)

Bratuś mały rozbójnik ! :D

Antek też robi porządki ;) szczególnie w kuchni :p ale dzisiaj zajął się szafeczka tatusia - wszystkie spodnie elegancko wyjął na środek pokoju - mądry chłopczyk :D hehe

Jak się Miś obudzi to lecimy w park (skoro tak zachwalacie aurę) Może do gazowni skoczę zmienić prognozę, akurat na samej górze parku jest ;)

Dopijam coffee i spadam :*

Witam!
Nocka u nas superowa!! Pierwsza pobudka o 5 :szok:. Tak to może być:tak: Nie spodziewam się cudu, że będzie spała bez jedzenia do np 7 bo ostatni posiłek jest po 19 ale nie mam nic przeciwko temu, żeby budziła się o 5, zjadła mleczko i jeszcze kimła co najmniej do 7 :tak: Teraz już drzemkuje bo zmęczyła się biedactwo. Ścierała z mamą kurze, odkurzała i nawet gotowała.
Ja teraz mam chwilę dla siebie, ale tylko chwilę bo obowiązki czekają. Trzeba wywiesić pranie i zapalić w co. Piękna pogoda, po obiadku idziemy na długi spacerek.
Jutro mam urodzinki koleżanki w Rzeszowie. Mała zostaje z babcią a ja troszkę się rozerwę. Już nie mogę się doczekać plotek z koleżankami z LO.
Mąż kupił już bilet i będzie w domu 18:tak: Więc urodzinki Oleńki przesunięte o tydzień.
My też szczepiliśmy na pneumo i wszystko było ok.
Ale się rozpisałam. Miłego dnia!!:tak:

a ja dostałam takiego powera że mówię Wam: umyłam okna w salonie wreszcie słońce zagląda przez nie :) choć i tak długo czyste nie będą bo mała je palcuje i całuje :) odkurzyłam, obiadek już gotowy. młoda śpi a jak wstanie to spacerek - na zewnątrz dziś cudnie - oby już tak zostało :)

karalajna już jutro wielki dzień - będzie pięknie :)

hejka
nocka znowu fatalna nad ranem prawie mi nerwy pusciły...jestem wykonczona :(
dzisiaj o dziwo glowa nie boli...poszlam spac o 22 to chociaz pospalam do 3 bo potem katastrofa

Niko spi wstanie dostanie jogurciki i heja na spacerek 5 stopni u nas :)

milego dnia kobietki

Hihi u nas też całowanie szyb jest codziennością:) Zapomniałam się pochwalić, że mamy kolejnego ząbka. Teraz chyba będzie chwila przerwy bo nic narazie nie widać.

No z Bartusia to mały łobuz:)
A pogoda taka sobie słonce niewie czy wyjsc,bo troszkie ponuro jest,głowa mnie boli.

karalajna super jutro Twój wielki dzien,bedzie napewno super:)ach kiedy to było.

nesiaa gratki kolejnego zebolka:)

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie mamy! Pamietacie mnie jeszcze? Dlugo mnie nie bylo bo z tym przeniesieniem tego internetu to mielie ruchy ze niewiem 2 miesiace przenosili. Ale w koncu mam!! Dzieciaczki jakie juz duze, rosna jak na drozdzach. Nie nadrobie was napewno. Tu o wiele lepiej mi sie mieszka u mamy...

reklama
Agulka witaj spowrotem myslalam ostatnio co u Was :)
Dobrze, ze zmiana miejsca zamieszkania na +:-)
przyszly do mnie dwie pary bucikow z nexta ide sie jarać cudenkami :D

Do góry