reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam się i ja pogoda zapowiada się pięknie Super!!!
Muszę troszkę popracować ale po obiedzie spacerek obowiązkowo.
Miłego dzionka kobitki:)

reklama
dzień dobry dziewczynki :)
ale piękny dzień się nam zapowiada - spacerek obowiązkowo :)
nocka przespana do 7:15 potem do szkoły, małej śniadanko, ja też już po teraz obiadek i odkurzanie. wiecie całą noc śniło mi się że jestem w ciąży - pojechałam nawet na porodówkę:) ale dziecka nie widziałam bo zegarek zadzwonił :) hehe ale mam sny :)
dobra lecę polatać na odkurzaczu :)
miłego dzionka :)

jej słońce wchodzi mi przez okno :szok: agresywne jakieś ;-)chyba się nie wyspałam :/

Nini w krzesełku po śniadanku siedzi, chociaż siedzi to nie za dobrze określenie ... ma kolczyk, metrówkę i kalkulator do zabawy ale i to za mało ;/

Biorę coffee, syna i do pokoju idę ... 'pytanie na śniadanie' leci to sobie kątem oka spojrzę :-)

Miłego dnia Laski ;)

Udanych spacerów

Hej hej!
U nas też cudnie na dworku - spacer będzie jak nic! A od jutra opady zapowiadają...wrr...Dziś w planie mam pranie i porządki. Teraz kawka i bb:-) Franio drzemkuje - wstał dziś o 6.30 z płaczem.Zwykle tylko oczka otworzy i już się śmieje a tu dziś taka odmiana...
Miłego dnia!
Moni tak, szczepiliśmy się, a i u nas nie ma problemu z receptą na bebilon pepti

witam sie i ja :-)
nocka bardzo dobra, u nas to jakos tak w kratkę, raz dobrze, raz źle z przerażającą dokładnością. wczoraj Ol na dobranoc wypiła caliśką butlę mleka, aż w szoku byłam i jeszcze o 3ej doprawiła kolejną. u nas to ewenement, az boje się śniadania, bo pewnie pełna pod korek i nie tknie ;-)
wstała już o 7ej, więc spodziewam się, ze po 12 pójdzie lulu. ja wtedy te cholerne kwiatki zasadzę, bo juz się zbieram od tygodnia i nigdy nie mam czasu.
na obiad canelloni z serami :-)

moni, u nas to szczepienie w standardzie. wsio było ok, zadnej temperatury.

witajcie

dobrze juz czuje sie ale dzis malo czasu mam, wiec tylko wpadlam sie przywitac:-)

u nas tez sloneczko i jutro tez ma byc wiec spoko:-)

ale mlody dzis nam zaserwowal w nocy akcje, jak spal w aucie to potem sie przebudzil i nie spal do 1, plakal, i obudzil sie o 6, mam nadzieje ze dzis w nocy bedzie lepiej, nie chce jutro wygladac jak zombiee:-D

teraz zaraz lece po ciasto i na zakupy do kauflandu, kaszki itp.

tez szczepilismy na pneumo i ok

myszowata to jednak jestescie na pepti??

milego dnia!!!!

karaljana nie, ale pamiętam jak Mały miał podejrzenie kolek to dostałam receptę bez jakichkolwiek zaświadczeń - skórka u nas super, a pijemy bebiko junior tylko serków homo i jogutów nie daję

reklama
Do góry