reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
frotka ja duzooooo zmieszcze ;) juz 3 paczki ;) i oczywiscie wszystkiego naj naj dla Miłoszka ;)
a ja w koncu nic nie zrobilam ;(, wrocilam po pracy o 16 i nie moge sie pozbierac .
wyobrazcie sobie ze bylam u szefa na dywaniku - no i okazalo sie ze byl jakis rodzic i powiedzial ze za malo wymagam . Normalnie szok. Ja jako matematyk - za mało . Normalnie az w to nie wierze . Ale jestem wkurzona na maxa bo jeszcze miesiac temu przyszla do mnie wychowawczyni klasy i kazała mi spuscic z tonu bo nie daja rady. Kur...a o co chodzi ? Zastanawiam sie czy szef sobie troche nie wymyslił. Bo ostatnio by ładne oceny z kartkowki . No nic jutro kartkoweczka - lekko trudnawa - wlasnie ja wymyslam.
W zlosci to nawet nie mam ochoty czytac bb :no:-sorry .

Witam!:tak:

Mmmmm ale tu kusicie. Pyyyyszności! Ja dziś kupiłam 10 pączusiów ze skórką pomarańczową bo takie uwielbiam. Sama 3 zjadłam, wzięłam też do gabinetu dla dziewczyn i klientek;-) A u nas wychodzą nie trzy zęby naraz a 4:szok: bo jeszcze dolna dwójka. Jak mu zaglądam w buźkę to tak ma popuchnięte dziąsełka że aż mi go szkoda, jedynka górna już wyczuwalna. U nas nocka była super bo poszedł spać o 18:30, przebudził się o 5:45 i ja z przerażeniem myślałam że to już koniec spania, pogadał, pospiewał i zasnął do 7:50 także bajka. Powiem Wam że ja bardzo chwalę sobie to że mały śpi sam w swoim pokoju, bo często jest tak że on po przebudzeniu sobie gada, bawi się a my możemy jeszcze podrzemać a tak jakby nas widział to krzyczałby że mamy go wziąć;-)
Frotka STO LAT dla Miłoszka, dużo zdrówka, uśmiechu i dni pełnych przygód i zabaw!

Dziewczynki bardzo Wam dziękuję za życzenia dla Przemcia. Jesteście kochane!!!
polka, polusia ale kusicie :-)
Ja dzis zaliczyłam jednego pączka (zakończyło się zgagą :angry:) i kawałek Przemkowego torta.
polusia może jakiś scyzoryk, latarka. Mojego przynajmniej cieszą takie gadżety i tego nigdy za dużo u niego.
marela i jak tu dogodzić??? Nie denerwuj się już :-)
n&h troskę wspominania było, ale bez przesady. A i nie płakałam, a myślałam, że będę. Dzisiaj była tylko radość :-)

Moje dzieciątko już śpi a ja jem kolację:) Ja zjadłam dziś 7 pączków :) Kto mnie przebije haha.
IMG_3963.jpg
A to jeszcze zostało. Może ktoś ma chęć??:)

Miłoszku w dniu Twojego święta dużo zdrówka, uśmiechu na co dzień i samych szczęśliwych chwil!!!!
Oleńka serdecznie dziękuje Antoniemu i jego mamie za przepiękną karteczkę i życzenia. (Oleńka dorwała się od razu do tej ślicznej leleczki:))
Dziękuje również Lilusi i jej rodzince za równie piękną karteczkę i życzenia.
No i oczywiście bardzo dziękujemy Franusiowi za przesłodką karteczkę, życzenia i grosik na szczęście!!
Dziewczyny te karteczki to świetny pomysł. Ja sama cieszę się z nich jak dziecko. hihi

A u mnie była siostra z rodzinką fajno było sobie pogadac.Bartus spi a ja piwko pije szwagerek mi kupił.W sobote do Szwecji wylatuje.Ja tylko 2 paczusie zjadłam i to na tyle.Jutro rehabilitant przyjezdza to Bartus pocwiczy troche.

Witajcie!

Jeszcze Was nie nadrobilam...tylko Redanek chcialby bardzo podziekowac Frankowi, Liliance, Olci i Poli z rodzinkami za przesliczne kartki!!!!!

Mam nadzieje u Was wszystko dobrze....paczkowego Tlustego Czwartku!

Witajcie kochane!
No i ja juz po wyjeździe, także melduję sie. Wyjazd zaliczam do udanych z profesorem mamy wszystko umówione, mama po kolejnych badaniach i jest tak na +/-. Poczekamy na wynik badania PET.
W każdym razie doładowałam akumulatory robiąc spacer po przepięknym, słonecznym krakowskim Rynku. Cudnie! a no i Zarę zaliczyłam (u Nas nie ma)- m kupił mi 3 bluzeczki:)
Widze, że dzisiaj nie próżnowałyście. A te Wasze wypieki są imponujące!
Ja jutro rozpoczynam przygotowania do urodzinek, gdyż robimy tydzień wczesniej, a w przyszłym tygodniu będziemy świetować u rodziny w Lublinie. Już nie mogę sie doczekać:)

Neska ja też uważam, że ten pomysl z karteczkami jest pierwszorzędny!

Dobrej nocy kochane!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry