Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
yra my tez mamy zaciesz jak mały popala. Rodzice sa w gorach to tylko dzwonia codziennie ze chca filmy na youtube. Dzisiaj pouzupełniałam całym album od Nikosia chrzestnej z poczynaniami małego.
Niko był szczepiony Prevenarem i bylo wszystko ok.
u nas nocka w miare,zasnal przed 18 ale za godzine sie obudzil bo zasnal bez jedzenia wzielam go pobawic na godzinke i zjadl troszke kaszki,Usnal pieknie o 20 o 24 sie obudzil wypil kaszke i zrobil mega kupe,wiec sie troche rozbudzil niestetety ale za 30 min spal.A potem nie wiem czy mu sie cos snilo bo stekal o 4 potem 0 6 dostal soczku z wodą i o 7 stekal przez sen wiec go wzielam do nas wypił 180 kaszki,i spalismy do 8.30.Potem kupa i siku do nocnika.I paleczke przejala babcia a ja pospalam jeszcze do 10.30 takze jestem wyspana.
Zaraz spacerek z przyjaciolka i jej corką
Musze kupic paczusie
Babcia moja mnie dzisiaj dobija placze i gada ze sie powiesi bo niby taki balagan.Wg niej powinno sie nic nie robic tylko sprzatac wrrrr!!!!!!!!
a ja zrobiłam 85 szt oponek i teraz zajadam
spacerek dopiero przed nami ale to jak zjemy obiadek i po Julkę do szkoły pędzimy
wiecie co myślę nad prezentem urodzinowym dla mojego i nie mam pomysłu a urodziny już tuż tuż bo 8 marca ma, więc ja mu prezent a on mi kwiaty z okazji dnia kobiet
jeszcze się wkurzyłam - dzwoni M i mówi że w poniedziałek umówił się do Wa-wy na spotkanie i nie wie kiedy wróci a ja miałam iść do dentysty i co i guzik nie pójdę bo z kim zostawię małą. mam na 19:30 a teściowa ani jej nie położy spać ani nie nakarmi bo mała od niej nie zje - i znowu muszę czekać kolejny tydzień a ząb boli. M to czasami mam wrażenie jakby był sam i nie miał rodziny bo w ogóle nie liczy się z tym że ja też czasami muszę wyjść
No ja tez mam nadzieje ze szybko wyzdrowieje,pogoda taka śliczna a my kisimy sie w domu.Obiadek dla dziubka zrobiony ciekawe czy troszkie zje,bo z obiadami to kiepsko kilka łyzeczek i koniec.