reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Czesc wpadlam Was nadrobic
maly tylko chodzic chce a ja za nim biegam
teraz spi ( usnał mi na kolanach) i potem deserek i na dwor jest bosko...

Frotka buziaki urodzinowe dla Miłoszka! Toz to juz dorosly facet prawie :)))) stoooo lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!:****

ja dzis ni jem slodkosci :)

my już po jednym spacerku, pączki zakupione 8 sztuk haha :)

madzia mam nadzieję że bartusiowi szybko przejdzie bo pogoda tak piękna że aż szkoda w domu siedzieć.

jaś codziennie robi coraz więcej kroczków po 6-7 więc tak się cieszymy z moim M jak małe dzieci hehe :)

yra my tez mamy zaciesz jak mały popala. Rodzice sa w gorach to tylko dzwonia codziennie ze chca filmy na youtube. Dzisiaj pouzupełniałam całym album od Nikosia chrzestnej z poczynaniami małego.

Niko był szczepiony Prevenarem i bylo wszystko ok.

Hejooo

Madzia zdrówka dla Bartolinki:)

u nas nocka w miare,zasnal przed 18 ale za godzine sie obudzil bo zasnal bez jedzenia wzielam go pobawic na godzinke i zjadl troszke kaszki,Usnal pieknie o 20 o 24 sie obudzil wypil kaszke i zrobil mega kupe,wiec sie troche rozbudzil niestetety ale za 30 min spal.A potem nie wiem czy mu sie cos snilo bo stekal o 4 potem 0 6 dostal soczku z wodą i o 7 stekal przez sen wiec go wzielam do nas wypił 180 kaszki,i spalismy do 8.30.Potem kupa i siku do nocnika.I paleczke przejala babcia a ja pospalam jeszcze do 10.30:D takze jestem wyspana:).

Zaraz spacerek z przyjaciolka i jej corką:)

Musze kupic paczusie:)

Babcia moja mnie dzisiaj dobija placze i gada ze sie powiesi bo niby taki balagan.Wg niej powinno sie nic nie robic tylko sprzatac wrrrr!!!!!!!!

a ja zrobiłam 85 szt oponek :) i teraz zajadam
spacerek dopiero przed nami ale to jak zjemy obiadek i po Julkę do szkoły pędzimy :)
wiecie co myślę nad prezentem urodzinowym dla mojego i nie mam pomysłu:( a urodziny już tuż tuż bo 8 marca ma, więc ja mu prezent a on mi kwiaty z okazji dnia kobiet :)
jeszcze się wkurzyłam - dzwoni M i mówi że w poniedziałek umówił się do Wa-wy na spotkanie i nie wie kiedy wróci a ja miałam iść do dentysty i co i guzik nie pójdę bo z kim zostawię małą. mam na 19:30 a teściowa ani jej nie położy spać ani nie nakarmi bo mała od niej nie zje - i znowu muszę czekać kolejny tydzień a ząb boli. M to czasami mam wrażenie jakby był sam i nie miał rodziny bo w ogóle nie liczy się z tym że ja też czasami muszę wyjść

Frotka jeszcze raz wszystkiego naj dla Miłoszka!!!Buziaki wielkie :*

A ja właśnie skończyłam faworki :)Wszystkie chętne zapraszam !!!

Załączniki

• Faworki.jpg
    Faworki.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
No ja tez mam nadzieje ze szybko wyzdrowieje,pogoda taka śliczna a my kisimy sie w domu.Obiadek dla dziubka zrobiony ciekawe czy troszkie zje,bo z obiadami to kiepsko kilka łyzeczek i koniec.

polka mniam,mniam:)

witajcie
umnie fatalna nocka ale chyba juz lepiej, chociaz nie mam sil nawet siedziec przed kompem

no i dzis przymusowa dieta, sucharki z gorzka herbata bo boje sie cokolwiek zjesc

a jeszcze pakowanie mnie czeka

nie mam sil czytac innych watkow, odezwe sie jak zrobi mi sie lepiej, na spacer wyjsc musze bo szkoda malego a dzis pieknie

milego dnia kochane!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry