reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej. Chyba jedna z pierwszych jestem. Przez tą pogodę pawelek strasznie niespokojnie spał, efektem tego o 5 był u nas w łóżku. Właśnie siedzi i układa klocki. Rozczulający widok, jak nakłada klocek na klocek z taka wielce skupiona mina. Dzisiaj jedziemy do babci ale raczej nici ze spaceru bo wieje.

reklama
Witam się i ja! Właśnie zajadam się pysznymi kanapeczkami. M z Franiem śpią. Mały wstał dziś o 6.Wczoraj obyło się bez płaczu przy usypianiu ale musiał mieć i mamę i tatę obok. Z jedzeniem tragicznie nadal - na śniadanie zjadł 50ml mm+ mały jogurty w bólach...Dziś jedziemy do teściów także obiad z głowy.

nesiaa mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie!
frotka gdzie był link do Twoich aukcji? jakoś mi umknęło...
kalisa jak dziś zdrowie?
ajentka jak Marcelek?

Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam!
Olcia właśnie zasypia a ja idę skrobać ziemniaki. Dziś mam ochotę na placki ziemniaczane. Nocka w miarę. Pobudka o 6.45. Strasznie wiało i ja się co chwilę budziłam bo miałam wrażenie, że zaraz dach porwie. Zresztą dalej tak wieje. Nie wiecie kiedy ma być poprawa pogody?
Miłego weekendu!

Witajcie

myszowata dziękuje za troskę :) odkąd sie obudziłam juz duzo lepiej sie czuje, pomału wracam do świata żywych:) nadal jestem osłabiona, po dwóch dniach niejedzenia 2 kilo schudłam:/ jak zobaczyłam dzisiaj na wadze 43,5 to sie załamałam. Musze to nadrobic i siły odzyskac, bo przy dziecku nie można sobie pozwolić na zbyt długa niedyspozycję.
Wczoraj mąż sam pół dnia zajmował sie Filipem, później go wykapała, dał kolacje i słyszałam jak mówił, że podziwia mnie ze sama daje rade całymi dniami zajmowac sie dzieckiem heheh
Wiatr cały czas wieje:/ moze troche słabszy ale jakos rozbijajaco ta pogoda na mnie działa :/
Filip śpi, mąż pojechał na zakupy a ja poczytam co u Was :)

polka, kalisa dziewczynki jak się dziś czujecie ?

myszowata możemy sobie podać ręce - młoda dziś nic nie zjadła kilka łyżek kaszki i popiła sokiem i to jest jej śniadanie. od rana jest tak nie dobra że ja już wychodzę z siebie i stoję obok.

a tak poza tym to dzień dobry :)

wieje u mnie tak że idzie głowę urwać - tragedia z tym wiatrem.
M pojechał opony w samochodzie wymienić a ja obiad, sprzątanie - powiem Wam że mam dziś tego po wyżej dziurek w nosie:( chyba ta pogoda tak na mnie wpłynęła :(
życzę Wam miłego i bez wiecznego dzionka :)

Witam!

Buro i ponuro a musimy iść po jakieś zakupy i na pocztę odebrać polecony :dry:

Dziś moje dzieci wszystkie przespały całą noc bez pobudek i u siebie! Aż sie o 6tej obudziłam bo tak dziwnie luźno było jak żaden nie przyszedł :-D

Zdrówka chorującym! NAbierajcie sił!!!

Witam :) U nas tez strasznie wieje!!! Siedzimy w domu, aby po choróbsku nas nie przewiało.

Natalka to straszny rozrabiaka, co chwile z Dawidem się kłócą, a ona często zaczyna! Ostatnio go pogryzła do krwi na plecach. Czasami myślę, że wyląduje w wariatkowie :D

Pamiętacie testujemy zabawki z Fisher Price i w tym miesiącu dostaniemy Krzesło do karmienia takie duże normalne Cuda oceanu, niby fajne, ale mamy już jedno i korzystam z niego czasem jak coś w kuchni robię i nie wiem co z tym fantem zrobić.

Dzięki za każdą pomoc Kochane jesteście!!
Miłego dnia życzę!

O! jak fajnie z tym FP :-)

Moja Minisia to pokojowo nastawiony ludź. Nie zaczepia, nie bije, nie gryzie. :-) Ciekawe czy jej się nie odmieni, bo mój Łukasz zaczął pokazywać oblicze na MrHyde'a po 2rż ;-)

Cc a czy Ty potem musisz oddać te rzeczy z fp po tym teście czy są już Twoje?
kalisa cieszę się, że już lepiej, wypoczywaj i wracaj do sił jak najszybciej!
nesiaa podobno dziś i jutro ma nadal wiać z tym, że jutro chyba już trochę słabiej...

reklama
Polusia jak ból nie ustąpi do powrotu M. z pracy jadę do lekarza bo głowa boli nadal a falami napiernicza :(

U nas noc ok.
Starsze dzieciaki coś w złym humorze wstały tylko.
Idę sprzątać.
Miłego dnia !!!

Do góry