Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Podobno dla noworodka wystarczy łyżka mleka,to nie wiele.Moja mama radziła mi nigdy nie wybudzać dziecka jak śpi,obudzi się gdy zgłodnieje.Dziecko nie da sobie krzywdy zrobić;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak ale dziecko karmione piersią które nie budzi sie co 3-4 godziny musi być wybudzane.Podobno dla noworodka wystarczy łyżka mleka,to nie wiele.Moja mama radziła mi nigdy nie wybudzać dziecka jak śpi,obudzi się gdy zgłodnieje.Dziecko nie da sobie krzywdy zrobić;-)
Ja właśnie pochłaniam kanapki i idę po zupkę chińską...chyba raz na jakiś czas dziecku nie zaszkodzi?

Marciu, ciesz się, że dopiero teraz. Mnie puchnięcie zaczęło się jakiś miesiąc temu i teraz budzę się ze spuchniętymi rękami (to na szczęście w ciągu dnia trochę przechodzi), a stopy to mam 24h/dobę spuchnięte. Wyglądają jak takie baleronya mi powoli puchna kostki...:-(
A do tego ta opuchlizna boli
Nie ma co przeginać bo to chemia jakby nie patrzećno ja ostatnio często te chińskie wcinam![]()
ale zachciewajek nie będę hamować;-)