Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ccaroline hehe ciesz się póki możesz że synek przesypia całe noce bo to tylko kilkudniowy etap przejściowy dla Ciebie![]()

), zdrówka i szczęśliwego dzieciństwa

, choć podejrzewam, że mój mały uparciuch się nie posłucha...dziś raczej nie wyjdzie, bo nie ma po co...już dostała swojego tulipana od dziadka
....a tu już 39 tydzień leci

a całą noc nie dała mi spać...zamiast się uspokoić przed porodem, to wierciła się i kopała że szok...
wszystko dla malej gotowe i nawet na dworzu zaczyna sie ocieplac wreszcie, malutka wiedziala ze ma przeczekac mrozy grzecznie w brzuszku:-) Im blizej porodu tym bardziej sie boje ale z drugiej strony chcialabym juz tulic naszego brzdaca i zrzucic ten wielki balon bo juz ledwo sie ruszam. W momencie jak bedziesz rejestrowała maluszkę w urzedzie miasta i odbierała akt rodzenia to oni automatycznie to załatwiają, tylko czeka się około 2-3 tygodni na nadanie!Dziekuje :* A właśnie, jak załatwić PESEL?
Radze nie czekać bo spirytus przesusza a sól fizjologiczna nie.... żeby nie zaczeło się to babrać bo bedzie problem! Ja uzywałam gazików ze spirytem Leko i Hartmana. U niuni odpadł kikucik wczoraj w nocy i tak długawo!!kurcze dziewczyny jak ja sie boje tego pepuszka dotykac..
2 dni po porodzie pojawila sie tam krewka, wydaje mi sie ze maluszek pieluszka sobie cos zrobil..
no ale dzisiaj juz jest lepiej. Teraz taka zolta wydzielina jest.
Przemywam sola fizjologiczna, ale jutro chyba ten spirytus kupie.
A moze wykorzystam te waciki LEKO? jak myslicie?