ionka
Fanka BB :)
Czy któraś z was kami mlekiem NAN? Mojemu małemu chyba mało wedle rozpiski na puszcze karmie 6,9,12,15,18,21 po 120ml ale ciężko mu teraz wytrzymać te 3 godzinne przerwy.Dopiero od 4 miesiąca zwiększa się dawki do 150ml po 6 razy na dobę ale dziś na noc dałam mu 150ml i był zadowolony a jak to u was bywa?
myślę, że te dawkowanie na puszkach mleka jest tylko przykładowe, a każde dziecko jest ine, daj mu więcej, jeśli jest głodny
wlaśnie przed chwila uspilam Alana i usnał pierwszy raz nie przy cycku,zeby mu tak zostalo choc na spacerze byl konert bo chciał spać a cycka nie bylo
, nieraz udaje mi sie go oszukac butla ale dziś bez efektu.
A teraz po kapieli dalam 1 cycka za jakies 15 min drugiego i odeszlam zaczal sie wiercic i plakac to podyndal jeszcze chwile i znow odeszlam i jak znow zaczal sie wiercic podeszlam znwu i zczelam( tyko sie nie śmiać ) śpiewć kołysanke - a fałszujeeokropnie.
No i zaczal sie najpierw śmiać a po jakichs 5 min zamknal oczka i tak zamykal otwieral kilka minut i usnął.Ale caly czas uśmiech na ustach.chyba usnał dla świętego spokoju bo nie mógł wytrzymac jak matka tak fłszuje![]()
wcale to nie śmieszne, z tą kołysanką
,zeby mu tak zostalo choc na spacerze byl konert bo chciał spać a cycka nie bylo
, nieraz udaje mi sie go oszukac butla ale dziś bez efektu.
okropnie.