Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz co, te dopłaty zależą od gminy u nas to jest zachęta od Pana Prezydenta do posiadania większej liczby dzieci. U nas nawet po urodzeniu dziecka dostaje się List od włodarza miasta.;-)W Krakowie 158 zł + wyżywienie. Ciekawe, że w Skawinie drożej... U nas chyba nie ma tej zniżki za żlobek :-(
Ja też w szpitalu jakiś taki shit dostałam ;-). Znaczy jakiś przewodnik z radami dla rodziców podpisany przez pana prezydenta.Wiesz co, te dopłaty zależą od gminy u nas to jest zachęta od Pana Prezydenta do posiadania większej liczby dzieci. U nas nawet po urodzeniu dziecka dostaje się List od włodarza miasta.;-)
Może to jakaś moda. Tylko szkoda że w przedszkolach i żlobkach miejsc brak.Ja też w szpitalu jakiś taki shit dostałam ;-). Znaczy jakiś przewodnik z radami dla rodziców podpisany przez pana prezydenta.
DokładnieMoże to jakaś moda. Tylko szkoda że w przedszkolach i żlobkach miejsc brak.