Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam:*
Ide na kontrole to się dowiem co dalejI zobaczę moją dzidzie!
:*

Koniecznie opowiedz jak było jak wrócisz
:-)Muszę się pochwalić, że poczułam ruchy maleństwa, świetne uczucieW pierwszej ciąży gdy urodziłam Dawidka, tęskniłam za kopniaczkami
![]()

Takie wyraźne i żebym wiedziała, że to TO
:-)Dziewczyny mam pytanie odnosnie szkoly rodzenia.. kiedy nalezy zaczac uczeszczac? od ktorego miesiaca?

cześć dziewczyny
mój dyro niedługo straci do mnie cierpliwość
o wszystkim zapominam, o dokumentach, zebraniu zespołu, odprowadzaniu dzieciarni do autobusu
odnoszę wrażenie, że wraz ze wzrostem mój fasol zabiera mi szare komórki, czy to możliwe?![]()
Mój M się ze mnie śmieje bo ja takich prostych rzeczy zapominam;-) Np. mój tel kom. nie ma blutucza (czy jak to tam się pisze
) ani kabelka nie mam by zdjęcie na kompa przesłac i myślalam, że się już nie da.. a M mi mówi: Do mnie możesz przesłac a ja na komputer
:-) A ja nawet nie pomyślalam o tym rozwiązaniu.. eh
Normalnie wszyscy się wkolo śmieją, że ja taka zapominalska jestem
:-)
i co sie okazalo szef byl
bo boję się że przedawkuje, bo w witaminach już jest i jescze taki rozpuszczalny... nie wiem. W sumie czasem mnie już łapie skurcz w łydce to może też będę go piła.Mi sma gin powiedziała, żebym brała dodatkowo 3 razy dziennie magnez, pomimo tego że w witaminach on jest zawarty...wiec myśle że wie co mówi, a ja jej bardzo ufam bo bardzo mi już pomogłaWczoraj przed zaśnieńciem próbowałam się wsłuchać w mój brzuszek bo jakby coś mi się tam ruszało (jakby mi grało na jelitach ale tak całkiem na dole). Nie wiem czy to już to... przy Olku też długo nie wiedziałam czy to już ruchy, czułam gilgotanie i takie "bulgotanie"
dziewczyny, a pytałyście gina o ten magnez??bo boję się że przedawkuje, bo w witaminach już jest i jescze taki rozpuszczalny... nie wiem. W sumie czasem mnie już łapie skurcz w łydce to może też będę go piła.