Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ślicznościdziekujeTroche kiepskiej jakości ale robiłam zdjęcie zdjęciu.. bo nie mam skanera.
W pracy sie zaczynaja na mnie dziwnie gapic, bo nie wiedza na razie. Tylko moja przelozona i 3 znajomych :-) A mi juz sie glupio robi, dzis kumpela sie tak gapila, ze tylko czekalam az sie zapyta
Ale zwlekam na razie, bo po pierwsze w srode mam interview na stanowisko inspektora jakosci, wiec nie chce na razie mowic o ciazy, bo wiecie jak to moze byc... A po drugie jest u nas babka, taka Hiszpanka, ma 42 lata i jest w 6 miesiacu i jak sie dowie to mnie zameczy 

Wiec jeszcze sie troche wstrzymam. Choc juz coraz ciezej mi ukryc 
Byłam w taniej odzieży i widzialam tyle bajeranckich ciuszków..
Nie mogłam się zdecydowac co brac i tak pomyślałam, że na razie nie będę nic brac:-) Dowiem się jaka plec to w Pepco kupię w takiej samej cenie a nawet taniej niż w szmateksie
:-)Jupii! Już taką długa przerwę mialam
:-) uwielbiam zdobic paznokietki
A sobie to już wogole
Nawet magnez mi kazał odstawić, bo brałam go przed ciążą własnie na skurcze łydek. Ja tam mam do niego zaufanie. A jak mi czegoś brakuje to najpierw staram się jeść produkty, które zawierają dany składnik, a dopiero w ostateczności sięgam po leki 

normalnie sekundkę przed wraca mi świadomość i jak w zwolnionym tempie, czuję jak mi się mięśnie przesuwają i ten BÓL