reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Owlrene- kina nie było, miałam imprezę niespodziankę:-)
Rybka-całe szczęście że wodogłowie okazało się fałszywym alarmem, a krwiaczka na następnym USG na pewno już nie zobaczysz:-)
M poszedł na siłownie, a ja już po śniadanku...może dziś pójdziemy do kina,i na jakiś spacer, bo słońce od rana u nas świeci, chociaż zimno podobno jest...

reklama
rybka ciesze sie ze dzidzius twoj nie ma wodoglowia , świetna wiadomosc a miejmy nadzieje ze krwaiczek szybko sie whlonie :tak: duzo zdrówka dla twojego malego buszownika w brzuszku i buziaki od e-cioci i Antosia :-)

ja dziewczyny wyjezdzam zaraz do kielc do Tesciowej :-)hehe pierwsze starcie haha ale mysle ze nie bedzie zle ... slonko za oknem tylko 4h w pociagu mnie przerazaja a potem bus .. ale damy rade ;-)ide sie kapac loski prac i hop do pociagu... buziaki kochaniutkie i do zobaczyska w tygodniu..:tak:;-)

dzięki dziewczyny:-D my też bardzo się cieszymy ja ciągle film oglądam:-D

natalka jest zachwycona braciszkiem pokazuje gdzie ma rączki nóżki oczko nosek:tak::tak::tak: bo ona jest już dużą siostrzyczką i duzo wie można boki zrywać:-D

Owlrene gratuluje synka:-D:-D:-D

dziewczyny w ten wyjazdowy weekend szczęśliwej drogi i powrotów do domku:tak: małych korków wam i sobie zyczę bo my też zarz do teściowej jedziemy a jutro my gości mamy:-D:-D:-D

teraz wszyscy na film przyjeżdżają

wczoraj byli znajomi z terminem na 11 marca i ta kumpela to wy:-Dglądał jakby sie po prostu za duzo najadła a ja :-) wielka brzuchata i cycata mama:-D:-D:-D

pozdrowionka i całuski dla brzuszków

Cześć dziewczyny.

Długo mnie nie było więc bo byłam w szpitalu:-( więc muszę dzisiaj trochę posiedzieć i uzupełnić braki na forum żeby zobaczyć co u was. Odezwę się później. Pozdrawiam

Czarnuszka88 mój lekarz położył mnie w szpitalu na obserwacje i badania, okazało się że macica się stawia i że mam trochę krótszą szyjkę, więc muszę się oszczędzać. Na szczęście lekarz powiedział, że to nic groźnego i że jak będę więcej odpoczywać to będzie dobrze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry