reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam serdecznie.....i zaraz się wykręcam. Na kilka dni jadę do rodziców. Mężuś będzie miał pracowity tydzień i nie chce mi się tak siedzieć samej:-)

Pozdrawiam gorąco:-)

Rośnijcie zdrowo ( ale niech przybywa tylko w brzuszkach:-))

reklama
Witam sobotnio! Widać po forum że weekend jest :-D

Z M nie jest tak najgorzej, szyja go tylko bardzo boli, i chodzi w kołnierzu, ale i tak całe szczęście że tak to się skończyło, uffff
jedziemy dziś oglądać ostatecznie mieszkania, i może podejmiemy jakoś decyzję w końcu:confused2:

Dobrze że to tylko kołnierz :tak: mam nadzieję że szybko przejdzie.

A gdzie wybieracie? Na co się nastawiacie? Nowe? Wynajem czy kupno?

Kupno kupno, szukalismy z wtórnego rynku, ale jakoś nie mogliśmy nic sensownego znaleśc, więc będzie nowiutkie do wykończenia, więc jeśli nam się uda, to dużo pracy nas czeka no i wydatków, taki plus że mój tata zrobiłby nam cała instalacje i elektryke, więc robocizna dla pracowników odpada;-)

ccaroline - też tak to sobie tłumaczę:-D:-D:-D

dodałam se suwaczek odliczający do Nowego Roku:cool2: - chyba mam nuda:-D
- OOOOOOOOOOOOO matko!!!!!!!!:szok:2 tygodnie do świat i 3 do sylwestra!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok: gdzie ten rok uciekł........:no:

Kupno kupno, szukalismy z wtórnego rynku, ale jakoś nie mogliśmy nic sensownego znaleśc, więc będzie nowiutkie do wykończenia, więc jeśli nam się uda, to dużo pracy nas czeka no i wydatków, taki plus że mój tata zrobiłby nam cała instalacje i elektryke, więc robocizna dla pracowników odpada;-)
- ale super ze bedziecie miec wlasne mieszkanko suuperrr...... i trzymam kciuki za zdrówko mężą... :) niech wraca szybciutko do zdrówka.....co to sie dzieje teraz na swiecie to sie nie miesci w glowie....i zawsze cierpią bezbronni uczciwi ludzie.....a pijaki i mordercy łażą po świecie i nawet im wlos z glowy nie spadnie:eek::wściekła/y:

Dobry :))

My juz tez po sniadanku :) dzisiaj w nocy mala chyba tak pozadnie po raz piewszy rozrabiala :)) az sie obudzilam i teraz po sniadanku tak mnie tam kopie ze szok :)) nieraz az tak "zaboli " albo wczoraj wieczorem M trzymal rece i nawet slychac bylo dodatkowo do kopniaka takie PLUM :))
M juz sam z sibie rece kladzie i tuli brzuszek bo wczesniej musialam sie prosic ,potem pomyslalam nie to nie i teraz sam z siebie :))

Pogoda do kitu a ja musze na 12 do pracy i dzisiaj bedzie sobota i kazdy wie ruch jak nie wiem i jeszcze przed swietami ,sklep bedzie full bo do nas przyjezdzaja Blldzy i Holendrzy bo zut beretem i tutaj taniej :/

No nic milego dzionka ::)) jutro mega big flomark i jade :)))

Dobra dziewczynki życzę wam milutkiego i spokojnego dnia, my się powoli zbieramy, bo na 11 jesteśmy umówieni z facetem od mieszkania, 3majcie kciuki,
BUZIAKI

DZIEŃ DOBRY!!!!Ale super spałam,w kibelku tylko raz i wstałam o 10.30.Teraz jem śniadanko i trzeba bedzie sie za sprzątanie brać.Szybko mijaja tyg jeszcze troche i mój M przyjezdza na święta.Brzydka mglista pogoda dzis i nigdzie sie nie ruszam.Dobrej soboty.

Marti trzymam kciuki :-)
tez najchetniej kupilibysmy mieszkanie, no ale coz.. nie stac nas na kredyt :eek:

zachcialo mi sie sałatki warzywnej z majonezem.. mmm... juz niedlugo swieta hehe to pochlone kiligram jej :-)

Cześć marcóweczki,...
ja dzis miałam spokojną noc - to chyba zasługa Uroseptu (PS. ile tabletek bierzecie? 3x2 dziennie?)
Wstałam o 7 ze strasznym ssaniem w brzuchu :-D. Dziś wybieramy się na zakupy bo mój J dostał wczoraj bony SODEXHO kupimy sokowirówkę chyba. Nie orientujecie się może czy tymi bonami można płacić w Black Red White? Pisałąm do nich ale jeszcze nie dostałam odpowiedzi echhhhhh:no:

reklama
Witajcie brzuszki:-)
Właśnie skonczylam sprzątac bo dzis koles przchodzi ogladac pokój bo będzie go gipsował i malował:tak::tak: Wkoncu nasz remont zbliża się do konca ale i tak długa droga do wyczekanego salonu:confused2:
Marti trzmam kciuki za mieszkanko bow iem jak ważne być na swoim:-)
Czarnuszka ale mikołajkowy prezent dostaliście od teścia:-D my też taki chcemy:sorry: i bardzo dobrze was rozumiem, my też poki się nie pobudujemy urządzamy sobie mieszkanko, wszytko co w tym domu robimy i kupujemy to z myślą ze zabierzmy z niego;-) Kochnia wyposazona ze az miło wejsc..no jeszcze zmywarki brakuje:sorry: Wypoczynek do salonu zamówliśmy, teraz szukamy stołu do jakalni + krzesła i ławy i kolejne pare tyś beknie ale cóż ..i tak na nowym mieszkanku byśmy musieli kupiac a tak...już blizej naszego wymarzonego domu:rofl2:

Do góry