reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
monia pięknie :)
moja tez jak zaczęła, to wszędzie chce sie obracać, a w wózku jest to niebezpieczne...

ja espumisan dawałam tylko raz na dobę.

matko, jaka padnięta jestem, to chyba ta pogoda? w domu takie pobojowisko, że szok, a ja nie dam rady się ruszać :(

brawo dla Pawelka - super :-) Moj Adas to klucha ciezka jest wiec pewnie przekrecac sie na brzuch zacznie pozno. Z brzucha na plecy potrafi ale z trudem :-D

MoniSkaBe-rewelacja!:-)
Moja Niunia dzisiaj zaczęła więcej się wiercić,nawet przy przewijaniu odwraca się na bok.Myślę,że za kilka dni też się przekręci na brzuszek.Tym bardziej,że codziennie maltretuję ją małą dawką gimnastyki:-D
Mam pytanko;czy wasze maluszki też są marudne i płaczliwe w te upały?Daga nawet w domu jest niespokojna.Nie wiem czy ząbki się nie szykują.Nie zauważyłam by puchły jej dziąsła ale ślinie się więcej i ciągle pcha łapke do buzi,nawet jak jest nakarmiona i napojona.Co do picia to wypija dziennie ponad 300ml.Za to w te upały je mniej.

taaaak..dlatego nie lubie upałów bo Niki to maruda...wczoraj było ok dzis nie spi cały dzien i ryczy bez powodu...ja padam na mordke bo mnie tez te upały męcza i najchetniej bym tylko spała

moj wieczorem troche maruda byl a w dzien jakos szlo z nim wytrzymac, dzis znowu wypil na wieczor 80 ml mm i sobie teraz smacznie spi :) ciekawe o ktorej zglodnieje
chyba musimy na stale zmienic wozek na spacerowke bo w gondoli jak jedzie to jest krzyk jest ok jak spi ale on ostatnio w dzien malo spi, tydzien bylam u rodzicow i tam zabralam spacerowke i chyba bylo mu w niej lepiej takze od jutra wozimy sie znow w spacerowce

reklama
Do góry