AsiaKC
Just mama
a mi brzusio daje w kość gorzej niż na @ chyba będę się no-spą ratować nie mam siły nawet wstać i się umyć
moja mama zajmuje się małą a ja leżę;-)
ciesz się że masz mamę!!! Weź no-spę i leż jaknajwięcej. Korzystaj jak możesz!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a mi brzusio daje w kość gorzej niż na @ chyba będę się no-spą ratować nie mam siły nawet wstać i się umyć
moja mama zajmuje się małą a ja leżę;-)
ciesz się że masz mamę!!! Weź no-spę i leż jaknajwięcej. Korzystaj jak możesz!

pełna organizacjadobrze Ci :-)
Ja niestety na własnym rozrachunku, czasem z mamą od sytuacji kryzysowych...![]()

ale od września będzie już niania póki co ma wolne na wakacje wiadomo było, że tak będzie i oby bez szpitala się udało to będzie rewelacyjnie

a tak zawsze ktoś coś pomoże i małą się zajmie a to największa pomoc
Moja mama mieszka od wielu lat w USA i odwiedza nas przewanie tylko raz w roku:-( Ale całe szczescie, ze teściowa mi się udała!
To mój taki zastępczy anioł zamiast własnej matki.
Ale zawsze jak jest moja własna mama to troszkę człowiekowi lepiej i jest spokojniejszy
A i jeszcze mówił, ze gdybym miała dzień, że mnie baaardzo boli to wtedy 3x po 2 tabletki, no i ewentualnie no-spę, ale raczej żeby próbować się obyć bez no-spy. Tak więc mi to pomogła, a bóle miałam naprawdędosyć mocne i strasznie mnie to stresowało. Może tobie tez pomoże :-)

)
.