Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no mysza muszę przyznac masz cięzko eh wiem co to znaczy bo jak byłam miesiąc na piersi było podobnie, ciągłe pobudki itp. a teraz jak mały raz obudzi się w nocy to już jestem niedospana, a śpi ogólnie od 21 do 8 rano .

karmienie piersia mnie dobija, nawet nie ze wzgledu na te noce, ale na to, ze Małego co chwile cos uczula i co chwile ma wysypke. Ja juz prawie nic nie jem, bo sie boje. Efekt takie, ze od poniedzialku znow kilogram mnie na wadze i jakos przestaje mnie to bawic, bo chodze jak cien. 29tego ide do pediatry i przysiegam jak mi powie, ze mam nie jest nabialu (nie jem 2 miesiace) to je je..e![]()
odkąd wróciłyśmy ze szczepienia to mała nie odkleja się od cyca, rozdrażniona jest i marudna, ostatnio też tak było.Z tego co ja sie orientuje, watek nie musi byc nowy tylko mozna obecny zdjeciowy zrobic jako zamkniety w album rodzinny... my tak zrobilismy wlasnie na sierpniowkach i dostep maja tylko mamy ktore sa podane dla admina i wipisane... wiec jak nie jestesmy zalogowane na swojego nicka to nie mozemy tam wejsc.
Witam,
Dziewczyny chyba możemy zrobić tak jak pisze tu Wama. Mam nadzieję że niedługo mazia i fiołkowa dostaną awansi wątek zdjęciowy będziemy miały zamknięty.
U nas nocka podobna do wczorajszej, mały zasnął o 20:30, pobudka 2:30, póżniej 5:30 gadanie do 7 i z przerwami na przytulanie i miętolenie cysiasen do 9:30. Da się funkcjonować.
mysza m Spróbuj z butlą na noc. Ja tak jak pisałam wcześniej, cał dzień karmię piersią tylko na noc daje butlę i nie jest źle. Przynajmniej wiem że moge go też spokojnie zostawić i głodny nie będzie, gdybym ja za mało mleczka odciągnęła bo wiem że zje mleko mm i nie będzie wybrzydzał.
Wiec jak slysze, ze mleko matki nie moze zaszkodzic, to mnie krew zalewa
. Nawet mojej pediatrze pokazywałam i ona stwierdziła ze mimo wszytko my podawać wcześniej nie będziemy ze względu na alergię w rodzinie. Ale skoro wszędzie piszą że po 4 miesiącu a nie w 4 to pewnie tak jest