juustyna
Fanka BB :)
No tak nie doczytałam w takim razie nam wyjdzie około litra.No chyba ten litr to razem z mlekiem. W końcu to też płyn.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tak nie doczytałam w takim razie nam wyjdzie około litra.No chyba ten litr to razem z mlekiem. W końcu to też płyn.
Ale w sumie to jest tez dlugi, wiec proporcjonalny ;-);-)
ale masz klocusia w domku mam pytanie dziewczyny moje dziecko zaczęło przewracać się z plecków na brzuszek, a co robi wasze dziecko z rączką ? bo ta jedna rączka jak narazie mu przeszkadza i nie potrafi jej oczywiście jeszcze wyciągnąć
Witam Was po kilkudniowej przerwie. Moja nieobecność spowodowana była śmiercia bliskiej osoby i dlatego nie miałam nastroju na otwieranie kompa. Spróbuję nadrobić to co napisałyście.
U nas wszystko dobrze. Lila jest cudna chociaz daje w kość, bo wózek nadal ble, ale cale szczęście jest nosidełko.
Jutro jadę do rodziców z dziewczynkami, więc moze trochę odetchnę.
pozdrawiam
Ale właśnie po kąpieli to wie, że czas na spanie nocne, więc bardzo dobrze, bo jak kiedyś opuściliśmy kąpiel to pobudka była co 4 -5 h.
Mają przeceny na -30, 40, 50%! Nawet w CCC
No i pojechałam do makro, chciałam jej kupić jakieś soczki i obiadki, ale ceny takie same jak w rossmanie, więc odpuściłam. Moja mama kupiła Amelce kostium kąpielowy, zdjęcie wkleję później do odpowiedniego wątku.
!!! Poszłam do apteki kupić plaster ale mieli tylko sterisepty, i mi zależy na takiej folii bez opatrunku, ale nic, i poszłam z tym steriseptem do tej przychodni, a pielęgniarka do mnie, że nie będzie jej tego robić, bo nie chce jej strupka zerwać z folią! Zabrałam się i poszłam, przecież powinny to zrobić!!! Zadzwoniłam do chirurga, i polecił mi płyn do dezynfekcji octenisept, sama jej odkleiłam ten plaster (żaden strupek się nie oderwał - klej miał delikatny) i zdezynfekowałam i zakleiłam swoim zwykłym plasterkiem! Ja ogólnie boję się takich ran, ale jakby się tak jakieś dziadostwo dostało, to wtedy by było! Teraz Amelka po domu chodzi bez plasterka, co jakieś 2 h psikam jej octeniseptem i ładnie się goi!
Jak bede w Polsce to nie bede miala problemu, bo moja babcia tez tak wstaje, to beda mogli sobie o takiej porze spacerowac...:-)
....aj te maluszki...