Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja plamila rawie tydzien najpierw brazowe plamki potem dwa dni zdarzylo sie jednorazowo na czerwono bbrrrr ale lekarz mowil ze ok jest... za to dzisiaj brzuszek mnie nie boli od wczoraj i sie martwie
chodzi mi o wozek bliźniaczy oczywiscie .... jeszcze mieszkam na 7 pietrze 
no nic jak było "raz a porządnie":-) to teraz trzeba sie martwić 
a mnie dzisiaj nawiedziły pierwsze mdłości i to gdzie? w pracy! A tam jeszcze nic nie wiedzą o ciąży, bo wydaje mi się że jeszcze trochę za wcześnie żeby mówić...
a moj M juz mowi, ze brzuszek mi szybko rosnie
i co teraz? 
Ja tezDziewczyny, a macie może śluz? Ja mam taki żółty

Fajna fota, ja tez zrobilam kilka testow i smiesznie to wygladalo jak wszystkie walaly sie gdzies po domuZobacz sobie jakie ja miałam liche kreseczki (ten duży test jest bardziej czuły, a kreseczka nabrała koloru dopiero po przepisowym czasie)
na lawie, na szafce, w lazience, nawet jeden byl w samochodzie 

Blizniaki?!?!?! WOW! Ale sie wzruszylam! :-) Gratuluje Mississ!to moje bobaski w 6/7 tyg ciazydo gory nogam sobie siedza jeden ma glowke to ten na dole ma przy glowce ogonek swoj
kiepskie usg miala bo nie widac lini oddzielajacej dzidziaski od pecherzyka no ale na dole po prawej jest glowka drugiego a nad nim wisi drugi robaczek :-)
bola troszeczke, ale zauwazaylam, ze jak mam dobrze trzymajacy biustonosz, to nie czuc totalnie nic. Zadnych mdlosci :-):-) Tylko zawsze jak sie klade spac, to umieram z glodu, pomimo, ze wczesniej jadlam kolacje
Wstaje w nocy na siku kilka razy, ale zawsze tak mialam... Martwi mnie tylko, ze moja ciaze bedzie prowadzic lekarz rodzinny, bo po ostatniej wizycie jestem troszke rozczarowana. Malo szczegolow i zainteresowania... Juz sie nie moge doczekac USG!!! A powiedzcie mi, bo piszecie, ze juz w 6 tygodniu widac serduszko