katrinka7
Fanka BB :)
to sie da usunąć naprawde???? napisz jak ci sie to udalo (o ile pamiętasz jak to zrobilas, bo mi sie zdarza czasem cos zrobic w kompie i nie wiem jak)A z tych nudów nawet usunęłam śledzika na nk.. haha udało mi się:-)
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to sie da usunąć naprawde???? napisz jak ci sie to udalo (o ile pamiętasz jak to zrobilas, bo mi sie zdarza czasem cos zrobic w kompie i nie wiem jak)A z tych nudów nawet usunęłam śledzika na nk.. haha udało mi się:-)
![]()
O ja...A z tych nudów nawet usunęłam śledzika na nk.. haha udało mi się:-)
![]()

Weźcie dziewczyny.. bo ja nie mam maca w miescieoooo też bym sobie wypiła shake'a czekoladowego... i cheesburgerka z mcdonald's..;-)![]()

Ale opędzlowałam juz pączka z budyniem z lukrem na wierzchu i orzechami a teraz wcinam Nesquicki z zimnym mlekiem, pycha
Ooooo.... Mam banana, nie mam nuteli:-( eh.. ale kiedyś wypróbujęteż bym wypiła shakea .... mmmm dla tych co nie mają "dowoziciela" polecam zmiksować z zimnym mlekiem banan i łyżkę nutelli - PYCHOTKA
:-)
którego jeszcze się nie dorobiłam..
Ale jutro chyba pojadę do centrum to zafunduję sobie dużego shake'a
muszę kupić sobie rajstopy grube zimowe, żeby w pupcie było ciepło do nowej spódniczki;-)Śledzika łatwo usunąć, tylko zależy jaką masz przeglądarke..Tu masz instrukcje do różnych przeglądarek :O ja...mów jak to zrobiłas
No i podaj link do bloga
Ja własnie parę dni temu załozyłam
I mam jeden chyba wpis
![]()
;-)
a taki placek to tez bym sobie zjadla..chcialam upiec ciasto z jablkami ale jakos mi tak srednio wyszlo..
najwazniejsze ze juz nie boli..w ogole jak tylko zaczynam poruszac sie z predkoscia normalna dla ludzi

Też fajny sposób ;-)ja usunełam śledzika, wchodząc na stronę niesledz.pl
bardzo prosty sposób i szybki![]()

)