katrinka7
Fanka BB :)
to sie da usunąć naprawde???? napisz jak ci sie to udalo (o ile pamiętasz jak to zrobilas, bo mi sie zdarza czasem cos zrobic w kompie i nie wiem jak)A z tych nudów nawet usunęłam śledzika na nk.. haha udało mi się:-)
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to sie da usunąć naprawde???? napisz jak ci sie to udalo (o ile pamiętasz jak to zrobilas, bo mi sie zdarza czasem cos zrobic w kompie i nie wiem jak)A z tych nudów nawet usunęłam śledzika na nk.. haha udało mi się:-)
![]()
O ja...A z tych nudów nawet usunęłam śledzika na nk.. haha udało mi się:-)
![]()

Weźcie dziewczyny.. bo ja nie mam maca w miescieoooo też bym sobie wypiła shake'a czekoladowego... i cheesburgerka z mcdonald's..;-)![]()

Ale opędzlowałam juz pączka z budyniem z lukrem na wierzchu i orzechami a teraz wcinam Nesquicki z zimnym mlekiem, pycha
Ooooo.... Mam banana, nie mam nuteli:-( eh.. ale kiedyś wypróbujęteż bym wypiła shakea .... mmmm dla tych co nie mają "dowoziciela" polecam zmiksować z zimnym mlekiem banan i łyżkę nutelli - PYCHOTKA
:-)
którego jeszcze się nie dorobiłam..
Ale jutro chyba pojadę do centrum to zafunduję sobie dużego shake'a
muszę kupić sobie rajstopy grube zimowe, żeby w pupcie było ciepło do nowej spódniczki;-)Śledzika łatwo usunąć, tylko zależy jaką masz przeglądarke..Tu masz instrukcje do różnych przeglądarek :O ja...mów jak to zrobiłas
No i podaj link do bloga
Ja własnie parę dni temu załozyłam
I mam jeden chyba wpis
![]()
;-)
a taki placek to tez bym sobie zjadla..chcialam upiec ciasto z jablkami ale jakos mi tak srednio wyszlo..
najwazniejsze ze juz nie boli..w ogole jak tylko zaczynam poruszac sie z predkoscia normalna dla ludzi

Też fajny sposób ;-)ja usunełam śledzika, wchodząc na stronę niesledz.pl
bardzo prosty sposób i szybki![]()

)