reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hehehe, tak czytam i czytam o tych pysznościach i też mam na coś ochotę :-D
W przyszłym tygodniu będę robić ciasto zebra. Nigdy go nie robiłam, ani nie jadłam, ale wypróbuję. Ja zwykle ide na łatwiznę i nie robię od podstaw, tylko kupuję takie przygotowane w kartoniku, do ktrego trzeba tylko coś niecoś dodać :-D
Ale banana z nutellą to muszę kiedys mojemu Ł. zrobić, na pewno mu posmakuje :tak:
Poza tym musze sobie poszukać jakichs fajnych drinków i koktajlibezalkoholowych, żebym miała co pic w święta i na sylwestra. Lubię jak mi coś w kieliszku ładnie wygląda :-D
Poza tym czekam na Ł. i w międzyczasie zrobiłam się na bóstwo. Od razu się człowekowi humor poprawia i niechciej pospolity mija jak się dobrze wygląda :-D

a ja dziś robiłam zebre a kłopotów miałam nie mało. Okazało się że piekarnik grzeje tylko od góry :p a gdy już piekłam ciacho w prodiżu do drzwi zadzwonili panowie którzy zażyczyli sobie by wszystko poodłączać od gniazdek... jakies pomiary w bloku robili.... do tego pranie miałam włączone... ale wyszłam z tego cało. Ciasto udane, ciuszki wyprane :) ;)

reklama
Wróciłam,
dzieciaczki moje takie duuuuuuuuże:szok:ale wszystkie mnie poznały i wycałowały:-)
jestem bardzo zadowolona z wizyty w pracy...

Cześć dziewczyny!Ja już po wynikach.Przeżyłam szok jak zobaczyłam wynik glukozy z obciążeniem...71mg:szok: to wyższy miałam na początku ciąży na czczo!Myślę jednak,że to świetny wynik.Morfologii za diabła nie rozumie.Co nieco niższe,co innego wyższe..eh..a pewnie ginekolog i tak nawet nie zerknie na wyniki.
Poza tym latałam po sklepach i wiem gdzie kilka drobiazgów kupię.Znalazłam rożek za 16 złotych:-) ach i moja mama nie oparła się pokusie i kupiła 2szt.body z rękawkiem+2 czapeczki za jedyne 17 złotych:tak:Coś widzę,że maluszek będzie rozpieszczany...

Mi dzisiaj mamcia fundnęła takiego jakby pączka z dziurką,przekrojonego i wypełnionego bitą śmietaną i wiśniami...tak pyszne,że nie da się opisać..a teraz mam ochotę na jakiegoś batonika albo coś....ciągnie mnie na słodkie,oj ciągnie:-D

Poza tym latałam po sklepach i wiem gdzie kilka drobiazgów kupię.Znalazłam rożek za 16 złotych:-) ach i moja mama nie oparła się pokusie i kupiła 2szt.body z rękawkiem+2 czapeczki za jedyne 17 złotych:tak:Coś widzę,że maluszek będzie rozpieszczany...
Czasami można znaleźć naprawdę fajne i tanie sklepy.. Ja np. znalazłam fajny sklepik. gdzie wszystko kupię, i kombinezon, z dziurką na pas bezpieczeństwa w foteliku samochodowym, do tego czapka i rękawiczki w komplecie 30zł.. Kopara mi opadła jak widziałam cenę.. Ja kupiłam kombinezon welurowy za 50zł bez czapeczki i rękawiczek.. :szok::szok: Kompleciki bawełniane też supertanie.. za 15zł mam fajne śpioszki z kaftanikiem i czapeczką w komplecie.. Bodziaki z dł. rękawkiem od 5 do 10zł.. i to takie słitaśne z nadruczkiem!

Mi dzisiaj mamcia fundnęła takiego jakby pączka z dziurką,przekrojonego i wypełnionego bitą śmietaną i wiśniami...tak pyszne,że nie da się opisać..a teraz mam ochotę na jakiegoś batonika albo coś....ciągnie mnie na słodkie,oj ciągnie:-D
Ja dzisiaj akurat nigdzie nie wychodziłam, ale ostatnio zrobiłam sobie zapas pierniczków.. mniam mniam.. Ale mam ochotę na francuskie ciasteczka z drzemikiem brzoskwiniowym:zawstydzona/y::tak: A na słodkie to mam taką ciągotkę większą niż na seks kiedykolwiek:-p No, a mój Ł kupił mi dzisiaj 3 paczki gumy rozpuszczalnej mamba.. pomarańczową, truskawkową i moją ulubioną malinkową :tak::tak:;-) mniam mniam

Hej!
Ja też mam napady dziwnych chęci na słodkie..aż się boję bo obiecałam sobie że tym razem nie będę taka wielka :) No cóż. Jutro idę ostatni dzień do robotki i od poniedziałku l-4 mam już po dziurki że wszyscy na mnie kichają i prychają...
Pozdrowionka!;-)

reklama
Do góry