Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zdaje się, że wkleiłaś w htmlu, a to ma być BBcode.dziewczyny jak wkleic suwaczek? :/

kurcze dziewczyny a czy u Was w przychodniach tez sa takie dlugie kolejki do ginekologow?
mysle czy nie isc Państwowo, gdyz nie zarobie cholera na te platne badania..
gosiagro ja wstaje o 6.30 i padam o 20 juz. gora udaje mi sie wytrzymac do 21.30.
dziewczyny jak wkleic suwaczek? :/
ja dziś powiedziałam mojej szefowej i plan jest taki ze do konca sierpnia jestem w pracy, a od wrzesnia bede wypoczywac w domku. Gorzej jak przez sierpien złapią mnie mdłości, no ale moze jakos przetrwam.Blueberry 777, moniSkaBe, Katrinka ja również mam pracę przy kompie 8 godzin, narazie jestem jednak na urlopie;-) powiedziałyście już w pracy, zmieniono wam jakoś prace? ciekawa jestem nie wiem jak u was ale u mnie nie ma mozliwości skrócenia tego czasu pracy, jedynie co zostało to chyba robić przerwy przy kompie, chociaż podobno obecne kompy już tak nie promieniują.. mam nadzieje ;-)
Widziałam serduszko, tzn gin widział i mówił, ze ładnie bije, że dzidzia zdrowo się rozwija i że wogóle jest oki
DOstaliśmy zdjęcie z usg, ale wstawię poźniej, jak zeskanuję
A od pielęgniarek, które jestrują pacjentki dostaliśmy z M taką torbe z gazetkami, próbkami dla niemowląt itp
:-)agniesiak ja sie wlasnei tego boje :/ bo dwa serduszka juz widzialam i te plamienia co mialam i bol brzucha ale do zniesienia co lekarz mowil ze jest normalne a teraz juz dzisiaj caly dzien mnie nie bolal brzuszek tylko mnie mdli...i tez sie cholernie boje bo bolalo i bylo ok a tak przestlo bolec a wczoraj bolalo do momentu az zasnelam a od dzisiaj nic.... chyba umre do tego 30 na wizyte...
![]()
:-)cześć dziewczyny!
chciałam się jeszcze tutaj zaanonsować:-)
Termin mam na 11 marca, czyli nasza zodiakalna rybka jest już w drodze!

A kiedy mialas ostatnia miesiaczke? bo ja mialam 26 maja i lekarz dal mi termin 3 marzec

Agniesiak85 napewno wszystko będzie dobrzei zobaczysz serduszko :-) Także jutro czekamy na wieści.

Taka jestem szczęśliwa

HEJ
WITAM NOWE KOLEŻANKI
dzisiaj byłam u lekarza i wszystko ok
przedstawiam naszą Kruszynkę
![]()

mi z bb wychodzi na 7 marca zobaczymy co jutro gin powie póki co mam podany termin na 9 marca

hejka
miałam Was zapytać bierzecie jakieś witaminy????
ja mam feminatal metefolin. ten do 12-tyg ciąży potem jest feminatal DHA.

witam
Zapewne kazda z was odczuwala lekkie bole w podbrzuszu, tylko sie zastanawiam czy ze mna ok bo mnie boli bardzie z lewej strony tzn lewa polowa podbrzusza prawy jajnik to raczej rzadko sporadycznie. Czy wy tez tak mialyscie albo macie?

ooo to berdzo podobnie jak ja bo mialam @ 27 maja a termin mam na 2 marca :-);-)
To i ja mam podobnie, bo ostatnią @ miałam 24 maja, a termin na 4 marca2 czerwca ale mam cykle 26 dni