Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Moniat84 i Katrinka7 to ja chyba też jestem w podobnym tygodniu co wy ;-) ostatnio jak byłam u gina to był przełom 2/3 tydzień od zaplodnienia i też było widać tylko maluśki pęcherzyk 0,43cm i nic więcej :-) Troszke mnie to zestresowało, gin kazała mi przyjść za 10 dni, mam nadzieje że w poniedziałek będzie więcej widać![]()

Też chciałabym iść ponownie za 10 dni:-(. Mam przyjść za miesiąc. Nie wiem co robić, zastanawiam się nad prywatną wizytą, z tym że wolałabym żeby ciążę prowadził lekarz z NFZ, przynajmniej częśc badań będzie za darmo. Nie mam narazie karty ciąży, nie wiem co powiedzieć gdy pójdę prywatnie![]()

Biorę Euthyrox, w tej chwili mam zredukowaną dawkę, ale wiem, że huśtawka się dopiero zaczyna. Nadczynność źle, ponieważ jest ryzyko poronienia, niedoczynność też źle, ponieważ dzieci rodzą się z niską masą urodzeniową i chorobami psychicznymi (np. z matołectwem).Witajcie :-)
A co do witaminek:
słyszałam o Maternie, że powodowała nadmierny przyrost masy ciała dziecka... a żadna z nas chyba nie marzy o 5kg bobasku... ;-)
:-)

"Ból przygotowuje kobiety na wymogi macierzyństwa" - dobreA to może czytałyście: Dobrze, kiedy kobieta czuje ból porodowy - - - Onet.pl Dziecko
Pan położnik mówi, jak należy rodzić i co czuć ;-)